adis je napisal/-a:če hočeš v redu kolo za borih 250€ ( znižan z 400€)
lenivec je napisal/-a:od vseh priznanih firm vsaj veš kakšen okvir dobiš kar je konec koncev najpomembnejpi del na peciklu.
lenivec je napisal/-a:kolo za 160 € si ne zasluži imena kolo. in je res uporabno samo za po mestu.
vse ampak res vse vilce kaj so, so za en k in je vseeno če so vzmetene ali ne, tak da naj ti bo vilca zadnja skrb, ker v tem cenovnem rangu delala nebo nobena. raznorazne nastavljive z lock out funkcijo itd. kaj ti to pomaga če je tak al tak tak trda da se niti posede ne, al pa je tak mehka da jo kamenček zabije. dušenja tut ni ampak je navadna fedra.
od teh poceni bi jaz vzel kaki GT agressor za 249€ če že. ampak tudi samo zaradi okvirja (vsaj veš da maš neko nagruntano geometrijo), ker oprema je itak v pizdi.
Nekaj takega bi jaz vzel za 1000km na leto. Recimo punca ma rabljenega agressorja in je original ostal samo okvir in gonilka, ostalo je vse menjano in je zdaj prav fajn xc peciklček.
btw fantje na bicikl.com al pa tabla.mtb.si pa že vejo zakaj ne kolesa pod 600€. jaz vem da pod 2000€ ne kupim več pecikla. pa čeprav se sliši glupo tak pač je.
pri peciklu je isto kot pri avtu več dnarja več muzike. od vseh priznanih firm vsaj veš kakšen okvir dobiš kar je konec koncev najpomembnejpi del na peciklu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov