Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Dela na cesti-MB

Napisal/-a soso To okt 21, 2008 7:10 pm

Pozdarvljeni

Tisti ,ki ste iz MB boste vedeli o čem govorim. NO na kratko za ostale. Na ptujski cesti v mb potekajo cestna dela na enem odseku.Zjutraj in pop.,ko gredo ljudje iz službe je tam obup. Gužve,zastoji in potem še en kup tistih ,ki ne poznajo sistema "škarje" ,stojijo v vrsti do tržaške,levi pas prazen se pripelješ do konca cestišča ,daš smerokaz ,da se vključiš in pol ti začn trobit ,blendat itd... :Zadnjič sem že bil na poti k enemu vozniku pa sem se raje nazaj vsedel.No zakaj vse to pišem. Danes cel vesel ,da so že naredili asvalt ,še črte in pol spet odprejo ta odsek. No in prej grem tam mimo in vidim biserjem ,ko s strojem režejo asvalt ,cca.10-15 cm globoko pa cca. 1m široko po celi dolžini na desni strani, zdaj ,ko sem se vračal pa še na drugem pasu enako,torej na levi strani,ker je dvopasovnica.MiIslim halooo???
A mi kdo pove kaj zdaj delajo?REs me zanima? Saj vem ,da zaradi tega ne bo nič prej gotovo ,ampak me presneto zanima ,kaj počnejo in ali se res nesposobni ,da bi naredili teh 800 m al kolko je že v najkrašjšeme možnem času brez nekih zapletov?
LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 23, 2008 6:33 am

Nea mi nic omenjaj, ker bom v kratkem nekomu par vzgojnih speko.

Folk se slisal ni v zivljenju za zadrgo.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Če okt 23, 2008 8:33 am

Fantje nea se razburjat :D mi v ljubljani imamo se hujse probleme. Dva tedna nazal ali nekaj takega je bila kolona vozil od domzal do tomacevskega kroznega, iz golovca pa do tomacevskega rodndoja isto kolona zakaj?!? Zato da so debili parkirali na prehitevalni pas tisto njihovo prikolico dela na cesti in tako je bilo 3m zaprtega prehitevalnega pasu, toliko kolikor je velika prikolica. Zakaj je to bilo postavljeno med 6to in 7dmo uro nevem, vem samo to da ko navaden drzavljan naredi neko neumnost jo to drago placa, me pa zanima kdo bo nam placal ker zamujamo na sihte, ker je produktivnost dravljanov oz drzave zaradi tega manjsa?!!? Nevem ali se bo kdaj v sloveniji raja res dvignila, ali bo vedno tako kot je danes, peechkast narod.
Mene za modija!!! :)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če okt 23, 2008 9:50 am

Courage™ je napisal/-a:Nea mi nic omenjaj, ker bom v kratkem nekomu par vzgojnih speko.

Nažalost ne.... najbolš se je v takih primerih postavit na pas, ki se ne zooža pa je mir ne pa da se po onem pasu pol vrivajo na desno, mah škoda besed :evil:

soso režejo pa zato nazaj, ker naj bi komisija odkrila nepravilnosti pri sami zmesi oz kvaliteti asfaltne podlage :? podjetje, ki pa ta dela izvaja pa seveda ne daje komentarjev :/:o:/
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Če okt 23, 2008 11:18 am

Brez besed,...
Pa po celem MBju vlecejo optiko al kaj delajo, pa rabijo 2 mesca da zalijejo z asfaltom tiste "kanale"... pol pa se nobene table ne dajo za opozorilo... te pa se ponoci peles pa te nabije ko ...
Slika

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Če okt 23, 2008 12:10 pm

Hahaha.......vi ste lahko se srecni da vam nardijo cesto tako "hitro"......Pred malo vec ko leto dni so delali cesto malo pred Mežico (Koroska) tipi so zaceli delat pol pa he logicno zacel padat sneg pa vozit po makadamu, delali so jo leto dni unih par metrov.....Cesta je tudi zelo prometna, se posebej z sleperji.....Zdej bojo se en del ceste delali, malo naprej od ta nove.......In spet so zaceli delat malo pred zimo.....ze zdaj ce se tam srecata 2 sleperja je fertik za kake 15 minut.........To kar mate vi ni nic.... :):):)
Ahh
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če okt 23, 2008 4:06 pm

acid je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Nea mi nic omenjaj, ker bom v kratkem nekomu par vzgojnih speko.

Nažalost ne.... najbolš se je v takih primerih postavit na pas, ki se ne zooža pa je mir ne pa da se po onem pasu pol vrivajo na desno, mah škoda besed :evil:

soso režejo pa zato nazaj, ker naj bi komisija odkrila nepravilnosti pri sami zmesi oz kvaliteti asfaltne podlage :? podjetje, ki pa ta dela izvaja pa seveda ne daje komentarjev :/:o:/

A spet al kaj? A niso že lani z drugim pasom zajebali ? Še bolše pa je lackova cesta ...( ok spodaj malo pred tušem gradijo rondo oz. obvoznico..... ampak kaj pa tam mimo mlade lipe? Tisto pa je katastrofa od katastrofe......lani prvo vtrgali....potem tri mesce zaprto..... potem spet odprto. se cesta posedla..... potem spet zaprli.. spet pol leta..... potem se spet cesta cesta odprla.... spet se posedla.... zaj spet zaprta.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če okt 23, 2008 4:54 pm

Sej to nemoreš vrjet kaj delajo s toto Ptujsko na Teznem no. :evil: :evil: Prokleti k.urci frdamani. Preden bojo vse porihtali, bom jaz mel vnuke že se mi zdi. Pa preden zrihtajo en kos, je drugi del, ki je popravljen že tak skoraj zanič. Brezveze. Raje se pelam okoli riti v žep kot pa tu. :roll:

Ja lisko, že lani se je govorilo da je za k.urac asfalt, pa da bi ga naj celo vtrgali gor spet, pa pol zgleda niso. Al pa še bojo, ko bojo mogoče konc pomladi 2009 ta kos končali. Butli
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Če okt 23, 2008 4:59 pm

:D:D:D:D dobra izjava ;)
Citroen C5 2.0 hdi Break :P
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov