Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

klukec
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Pomoč pri seminarski nalogi

Napisal/-a klukec Če dec 04, 2008 11:38 pm

Najprej se opravičujem, ker je tema popolnoma neavtomobilistična, pa vendar se obračam na vas, ker mi bo vaša pomoč v veliko korist. Na FDV pripravljam seminarsko nalogo, ki bi jo rad podkrepil z analizo ankete. Ker si želim zelo različnih profilov anketirancev z vseh koncev Slovenije, sem se obrnil tudi na vas. Upam, da nisem s tem kršil kakšnega pravilnika - če sem ga, prosim moderatorje in admine, da malce pogledajo skozi prste.

Anketni vprašalnik, ki traja od 5 do 10 minut je povsem anonimen. Če imate čas in ste pripravljeni pomagati pri boljši oceni :) prosim kliknite na povezavo spodaj oz. jo skopirajte v vaš brskalnik.

http://anketa.klukec.net/limesurvey/ind ... 77&lang=sl

Anketa traja do 19. 12. 2008 ... rezultati, ki jih bom objavil tudi tukaj bodo na voljo nekje kmalu po novem letu.

Hvala za pripravljenost za sodelovanje. K sodelovanju lahko povabite tudi svoje prijatelje.

Lep podzrav,
Luka

klukec
Nov uporabnik

Napisal/-a klukec Pe dec 05, 2008 9:40 am

Prejle smo imeli nekaj težav s serverjem, zaradi česar je anketa padla dol ... če je kdo v tem času reševal lahko zdaj nadaljuje ...

Mimogrede ... veliko s tega foruma vas je že sodelovalo, za kar se zahvaljujem. Anketa bo za vse, ki še niste odprta do 19. 12. (link do ankete je zgoraj) ... res hvala še enkrat ...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe dec 05, 2008 12:51 pm

luka lepo, da si se oglasil na a.com za pomoč pri reševanju ankete ;)

long time no see

lp, adis

klukec
Nov uporabnik

Napisal/-a klukec Pe dec 05, 2008 5:11 pm

upam, da si sodeloval ane :) ... ja ... res je ... če ni ipsa potem se itak ne vidimo ... no kakorkoli ... le bodi priden in izpolni, če še nisi :)

pa hvala vsem ostalim, ki ste ali še boste sodelovali.

klukec
Nov uporabnik

Napisal/-a klukec Če jan 08, 2009 2:28 pm

Pozdravljeni ... spet po dolgem času ... kot obljubljeno ...

Prilagam vam povezavo do rezultatov ankete v PDF obliki. Prvi del datoteke je analiza skupaj z grafi, ki je bila vključena v seminarsko nalogo kot empirični del seminarske, drug del pa so zgolj grafi in podatki, ki v seminarski niso bili uporabljeni.

Če vas karkoli zanima v zvezi z nalogo mi pišite na spletni naslov, ki je objavljen v pdf datoteki (na prvi strani). na voljo sem za vsa vprašanja, dileme, pripombe, pritožbe in morebitne pohvale.

Hvala še enkrat vsem, ki ste sodelovali. Ocene seminarske pa na žalost še ne vem :)

LINK DO REZULTATOV: http://anketa.klukec.net/I_DR_WFINAL.pdf

LP,
Luka

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če jan 08, 2009 3:46 pm

le glej, da do ocena 10!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost