INFINITI je napisal/-a:Torej snel sem zadnji igo in ne dela - pride do initialiting data in tam obstane 4 ever - je kdo ki si lasti oboje da mi malo svetuje?
adis je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Torej snel sem zadnji igo in ne dela - pride do initialiting data in tam obstane 4 ever - je kdo ki si lasti oboje da mi malo svetuje?
imaš notri v igo folderju en folder z imenom speedcam? zbriši ga in nato zaženi ponovno igo... potem bi moralo delovati
INFINITI je napisal/-a:No evo sem dobil 8.3 verzijo in se je zadeva zagnala tako hitro da nisem mogel verjeti; sploh ni bilo nekega indeksiranja ipd - takoj šus v delovanje![]()
Anyway imam en drug problem - kako se to zadevo sploh izklopi?
Če stisnem da grem ven (skrajno desno dol gumb na omniji), gre sicer ven, je pa potem na ekranu skrajno spodaj desno ikonca IGO in očitno zadeva dela non-stop, ker začne jamrat GPS signal lost glasovno. V task managerju pa recimo ne kaže tega programa da bi ga tako skenslal - kaj naj naredim?
INFINITI je napisal/-a:No evo sem dobil 8.3 verzijo in se je zadeva zagnala tako hitro da nisem mogel verjeti; sploh ni bilo nekega indeksiranja ipd - takoj šus v delovanje![]()
INFINITI je napisal/-a:Sploh mi ne da te opcije; jaz prekinem z gumbom na omniji. V samem programu pa ni izhoda. Probal sem vse tipke - in edino kar je to da zgleda avtomatično samo pomanjša fakin šit - ADIS a veš ti mogoče?
dobek je napisal/-a:ok, saj pravim, se ga nisem probal, ampak...v cem je stos igo-ta? hitrejsa kalkulacija poti, boljse karte (ze nt08 me na garminu do zdaj se ni razocaral), boljsi vmesnik (edino, kar me pri garminu moti, je "tipkovnica" za vnos naslovov, ki je kar po abecednem vrstnem redu, s sumniki na koncu), ...?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov