Badmike je napisal/-a:Evo to pa mi napiše:
Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system.
RedBull™ je napisal/-a:da hitro še jst izkoristim tole temo,ker imam tudi majhen problem z mozillo.
Pri meni pa zlo dolgo traja,da se mi zažene mozilla firefox (imam pa različico 3.0.5)
Ko se mi enkrat odpre,pa mi deluje popolnoma normalno. Edino zagon jo daje,ker včasih tega ni bilo,pojavilo se mi je pred časom.... mogoče kdo ve,kje se skriva problem?
martin_krpan je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:da hitro še jst izkoristim tole temo,ker imam tudi majhen problem z mozillo.
Pri meni pa zlo dolgo traja,da se mi zažene mozilla firefox (imam pa različico 3.0.5)
Ko se mi enkrat odpre,pa mi deluje popolnoma normalno. Edino zagon jo daje,ker včasih tega ni bilo,pojavilo se mi je pred časom.... mogoče kdo ve,kje se skriva problem?
To se tudi na mojem računalniku zadnje čase dogaja. Prvi zagon Firefoxa traja nekaj sekund. In pogosto crkne - če imam odprtih več oken ali zavitkov. Tako da razmišljam o vrnitvi na Explorer, zavitki in prijaznejši iskalnik gor ali dol.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov