Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Preventivna reklama

Napisal/-a seeman66 To jan 20, 2009 11:09 pm

Ne da mi miru :!: Prej okoli 22 ure sem prvič zasledil reklamni spot kako nuditi prvo pomoč pri zastoju srca. Zmotila me je namreč ura predvajanja, ker se v celotnem spotu vidi da gre za brezplačno objavo. Nacionalna TV1 bi po mojem mnenju,glede na to da jo plačujejo vsa(skoraj) gospodinjstva v Sloveniji, takšen material predvajati v času, ko je pred TV več gledalcev, če hočejo posredovati dobronamerno sporočilo. Ampak ne, ker se vse vrti okoli denarja in je brezplačna objava so jo uvrstili na uro ko jih že večina gre spat. Naši vrli prometni strokovnjaki pa po isti TV tudi razlagajo, da je treba več storiti pri sami vzgoji in obveščanju državljanov. Veliko bi še lahko o tem razpredal, ampak glede na uro predvajanja je moj zaključek da jim je očitno vseeno če ljudje vedo kako pomagati nekomu pri zastoju srca.

Pa lep pozdrav

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To jan 20, 2009 11:28 pm

Tako so v našem nakupovalnem centru namestili defilibrator, ki se je sprva nahajal na ene 2.5 m višine(dobro, je šank zraven in imajo stole) so ga sicer spustili nato malo nižje, vendar o navodilih za uporabo, ne duha ne sluha.....

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jan 21, 2009 12:26 am

sašo5 je napisal/-a:Tako so v našem nakupovalnem centru namestili defilibrator, ki se je sprva nahajal na ene 2.5 m višine(dobro, je šank zraven in imajo stole) so ga sicer spustili nato malo nižje, vendar o navodilih za uporabo, ne duha ne sluha.....

A ni to tisti , ko samo elektrode namestiš pol pa sam vse nardi? Ker mora zračunat kok juolov....s kakim ritmom....
Je pa res da morš elektrode pravilno namestit:)

Glede reklame pa....mislim da večina slovencev gleda poročila ob 22.00...
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov