Delam seminarsko na to temo, pa me zanima, kako potekajo stvari pri nas. Če je vleiko preprodajalcev, koliko zasluzijo, koliksne so kazni za njih ipd. Vsaka informacija dobrodosla

lenivec je napisal/-a:skank ali skuna je ena varjanta marihuane.
lepo te pere.
Stalker je napisal/-a:Zivjo
Delam seminarsko na to temo, pa me zanima, kako potekajo stvari pri nas. Če je vleiko preprodajalcev, koliko zasluzijo, koliksne so kazni za njih ipd. Vsaka informacija dobrodosla
Prokarjon je napisal/-a:rajš ne pisat k vidim da ne veste glih velik o teh zadevah... skuna ni špricana... če bi s strihninom šprical skos potem bi mel par mrtvih na leto pa jih glih ni...
... domačica je tista k je doma vzgojena iz normalnih semen. Skuna pa pomeni da so semena selektivno zbrana z skrbnim križanjem in da je po večini gojena indoor pod posebnimi pogoji... je pa lahko tudi outdoor skuna...
razllika v thc potenci med skuno in domačico je različna. ponavadi pa ima domače do max 10% in skuna 20%... pri nas na trgu predvidevam da domače ponavadi 5%, skuna 10%.... če bi bla 10-kratna razlika bi marsikoga prevrnilo
bosanke pri nas praktično več ne dobiš... in to je bil samo izraz za travo katera je bila zelo slabe kakovosti, ker se je ponavadi ženska oprašila z moškim in je bila povsem semenasta... torej redko je bil to dejansko uvoz iz juga
Skun je za celo botanično knjigico. Od kakšnih super skunkov, do potem poimenskih skun, ki so dobila imena po človeku ki jih je križal. Npr.: Jack Herrer
Ostalo znana so še Purple Haze, White Widow, Orange Bud,...
Kot sem rekel imaš nekatere stvari lepo opisane na drogart-u. Je pa čisto odvisno kaj te zanima... jaz predvidevam da sploh ne podrobnosti različnih drog ampak bi ti rad kako potekajo primo-predaje, za kakšen denar, kolikokrat, kakšne količine,... itd.
@Abbe: ...iz tvojih izjav je razbrati da res nič ne kadiš, ker maš kar nekaj dezinformacij... sam sicer tudi ne več
nebivedu je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:skank ali skuna je ena varjanta marihuane.
lepo te pere.
Skunk je degenirana marihuana, ki ne raste većč v zemlji ampak v pesku pomešanim z žaganjem, dodajajo pa ji dilerčki kak strihnin in podobno, da bolj zadane. Ima pa že v štartu ene 10X več THC-ja in zato bolj "zadane".
sqjam je napisal/-a:Kakšn strihnin LOL.
sqjam je napisal/-a:Resni gojitelji uporabljajo stekleno volno ter kapljično namakanje.
Prokarjon je napisal/-a:No zanimivo da ljudje ki niso nikoli kadili vejo več kot ljudje ki so... pa ne da so samo na blef kadili kot 13 let star otrok ki pač samo vleče, ampak se je preštudirala celotna literatura....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost