corsa16v je napisal/-a:Torej imam problem in rabim nasvete:
-Naročil sem izdelek na ebayu od nekega podjetja v nemčiji, zadevo plačal in jo tudi dobil, problem pa je da zadeva ne deluje. Kontaktiral sem dobavitelja, ki mi je nekaj časa odgovarjal na emaile sedaj pa ne odgovori več...
-Zanima me kaj lahko naredim, ali je kakšen vzvod na ebayu, da prijavim neresno poslovanje in kakšna je možnost za vračilo denarja?
LP
Caby je napisal/-a:Upam da ne bo kaj narobe če si malo sposodim temo... Naročil sem izdelek, tudi že plačal. Moj prvi nakup na ebayu. Prodajalec je iz kanade, pa me zanima če kdo ve koliko približno časa bo pošiljka prihajala, ter kako bom jaz to prejel. Z ostalimi firmami za pošiljke nimam izkušenj, le s pošto. Pri pošti je da če te ni doma dobiš listek in gre iskat na pošto, kako je pa pri drugih firmah? Ups in podobne? Če te ni doma, kam je potrebno it iskat?
gecco je napisal/-a:ko se logiraš na ebay, pa ti tam piše kaj si kupil...imaš pod aktion možnost bewertung abgeben...tam oceniš prodajalca in izdelek
pa k je res zmeri treba človeku pametvat...isto energije vam vzame pametvanje al pa če pač napišete odgovor...če se vam pa ne da pa rajši ne komentirat!!
Caby je napisal/-a:paket bo poslan kot darilo pod vrednostjo 40$, torej naj bi šlo skozi carino bp.
Kako in kje bom pa prejel paket? Se pravi, če me ne bo doma?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov