Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Garaža-elektrika...

Napisal/-a vuko87 So maj 30, 2009 1:28 pm

Pred kratkim sem nabavu garažo,na žalost pa je brez elektrike...Torej zanima me sledeče ...kaj mi priporočate,da bi lahko meu kakšno neonsko žarnico na vrhu pa občasno posesall avto ??Verjetno je generator edina rešitev...me zanima kakšnega predlagate in koliko se kej slišjo teli bencinski genratorji?

hvala...lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Garaža-elektrika...

Napisal/-a MacTron So maj 30, 2009 1:38 pm

vuko87 je napisal/-a:Verjetno je generator edina rešitev...me zanima kakšnega predlagate in koliko se kej slišjo teli bencinski genratorji?

Ti bencinski agregati (generatorji) so kar precej glasni namrec imel sem ga na
pikniku seboj pa se 30m elektricnega kabla (torej okol 25m stran) pa se ga je se
kar dovolj slisalo... (cca. 80dB pri 1m) ...nisem imel pa naprave dB metra, da bi
premeril koliko je 20-25m stran. http://www.convel.si/prenosni%20elektroagregati.htm

Sicer sem ti tu nasel se enega tisjega vendar pa je s tisino/kompaktnostjo tudi povezana cena
http://www.honda-as.com/power_equipment ... _kat=1&m=2

Ce ze ne zelis hrupa oz. tudi ostale bi lahko s tem motil (v strnjenem naselju) bi ti
priporocal t.i. mehanicne svetilke (vendar ne neon ampak LED) dobi se taksno, ki ima
nekje okoli 50 do 100 led diod (ploscata) je na baterije/acc in sam tudi dobro ves koliko
casa drzijo LED svetilke. Vendar pa tu potem odpade sesanje itd ampak se najde tudi
tu alternativo (baterijski sesalnik).

Slika
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So maj 30, 2009 9:37 pm

A sosednja garaža tut nima štroma ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov