Drago nameravam presenetiti z ogledom briljantine pa se kot ponavadi pozen, tako da je na voljo le še nekaj sedežev. Tisti ki ste že bili na kakšni predstavi v križankah.. Kje je bolje sedeti med ponujenimi možnostmi:
H2: To ni koncert kjer ni sedeznega reda to je muzikal in v hali tivoli se je
normalno sedelo. V Krizankah imas tudi predstave, katere so dolocene s sedeznim
redom prvi parter in drugi parter (visje)... ponujeni parterji pa imajo tudi razlicno
ceno (za predstave) prvi je ponavadi drazji od drugega... 9 vrst je prvega in 9 drugega.
Mindflash: Tisti, ki so ti pisali "na riti" imajo deloma prav kajti ni pomembno kje sedis
kajti oder je dvignjen zadnja 18 vrsta pa tudi ni tako zelo dalec, da se ne bi videlo.
Predvsem me je zanimalo za stolp oz. balkon a sem se vseeno odločil za spodnji parter.
MacTron verjemi da ta 2 komentarja nista bila niti najmanj v tem kontekstu ampak zgolj nabijanje postov.
luke18, Agitator upam da vsaj skupaj premoreta tolikšen IQ, kot je povprečna januarska temperatura v Sibiriji, in ne sedita na nosu ali kakšnem drugem delu telesa.
AgitatoR je napisal/-a:Ja, v seštevku bi znal bit okol - 60. Sam foro, ki je povrh še v kontekstu bi pa lahko pokapiral. Toliko o IQ-ju
Drgač se pa lepo mejta. Na nogah al pa na riti.
Pravi odgovor je podal šele MacTron. Vprašanje sem postavil, ker sem želel slišati nek konkreten odgovor ne pa tvojih for. Moderatorji, zaradi mene lahko zaklenete, tema je takointako en velik spam.