Računalnik ni preveč obremenjen, na njem je nekaj filmov in mp3, spyware čekiram vsak teden, virusov naj nebi bilo. Kaj je lahko narobe?

shalej je napisal/-a:Kaj pomeni ta PING? Npr. v službi imam ping 1973ms
AVX je napisal/-a:Ne bom odpiral nove teme, ampak bom kar tukaj vprašač. Imam en velik problem. Problem je v temu, da ne najdem driverjev za zvok. Namreč integrirano zvočno mi je skurlo, zato sem kupil novo 5.1 sistem od Cmedia 8738 LX verzijo. Šel sem že na google vpisal to verzijo. Našlo mi je driverje, jih lepo naložim sedaj pa še kar nič ne igra. Mi napiše, da riverji niso naloženi. Zdaj ne vem ali je možno, da moram še kakšne osnovne audio driverje naložit? kot je npr Realtek Ac97, kar sem ga že pa mi ga ne zazna.
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly.
AVX je napisal/-a:kiri os? Nič mi nikjer ne napiše .
Ko zaženem Media Player pač muziko mi napiše toleWindows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly.
MatejW je napisal/-a:...pa ponovna instalacija drajverov iz zgornjega linka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov