Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Galvaniziranje

Napisal/-a the_man To sep 08, 2009 2:31 pm

Lp
torej potrebujem eno info glede tega. rad bi se začel s tem ukvarjati, gre se za galvanizacijo z Nikljem, vse naštudirano, bolj kot ne vse štima, mam pa problem, ne dobim sestavin za sestavo elektrolita. ali kdo ve, če se kje v slo kaka trgovina ukvarja s prodajo teh sestavin? preveril v lekarnih, nekaj kemičnih firmah, pa čistih produktov nimajo...imajo jih ampak so ze primesi zraven, kar mi pa ne koristi.
če pozna kdo kako trgovino, bi prosil da mi pove. iskal po googlu, pa nisem našel. če kdo najde na googlu...svaka čast ;)
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To sep 08, 2009 2:59 pm

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man To sep 08, 2009 5:26 pm

wow adis, na conrad pa nisem pomislil...najlepša hvala, tukaj bom pa našel kaj potrebujem...tema se lahko zarad mene zaklene.
še enkrat hvala ;)

PS: pa v googlna js genij nisem vpisal elektrolit...ampak vse ostale mozne in meni logične besede ali zveze... :lol: genij pač

Lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To sep 08, 2009 8:09 pm

@the_man: upam, da najdeš tisto kar iščeš, no ja zato smo pa tu, da pomagamo... ;)

ah ja genij je genij :P

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man To sep 08, 2009 9:27 pm

našel kar iskal, naročil, čakam na pošiljko...lepo se bomo špilali s temle ;)

godfather2
Nov uporabnik

Re: Galvaniziranje

Napisal/-a godfather2 Po nov 14, 2011 8:58 pm

zivjo mogoce nisem na tapravi temi ampak nekaj povezave mora biti in sicer me zanima ali je mogoce komu znan tale materijal:
http://www.ebay.de/itm/Kupferzylinder-K ... _568wt_698

to je sicer baker in se uporablja za bakrenje. mogoce kdo imel kaksne izkusnje s tem materijalom naj mi prosim javi ker rabim informacije Lp hvala!

godfather2
Nov uporabnik

Re: Galvaniziranje

Napisal/-a godfather2 Po nov 14, 2011 9:36 pm

strokovnjaki na pomoč informacije zelo nujne :))))
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov