tu da je razlika med šefom in delavcem...ka kje ni?
tudi sam sem kot student delal v McD. v mb, pa mi je bilo fajn, plača na datum, ure vedno štimale, kolektiv razen častnih izjem super, še zdaj imam par dobrih prijateljev od tam, pa že več kot leto dni ne delam pri njih, niti ne zivim več v mb.
na začetku je malo težko, ker je sistem tako dovršen da ni odstopanj, vse se dela po pravilniku, vsi delajo isto. po eni strani je to ok, saj ko padeš not, ne pozabiš tak hitro. najbolj bedno je ziher v kuhinji, vročina, pa zdelo se mi je da najbolj naj**** ker največ delaš, vsaj filing je taki, ampak ni pa blo panike. tud zasluzit se je dalo fino, seveda za studentsko delo. prednost je tud ta, da si sam pises urnik kdaj bos delal, in takrat ko napises da ne boš, pač ne boš, te ne silijo. se kddaj zgodi da te prosijo če bi prišel, ampak je od tebe odvisno.
če se izkažeš kot motiviran in vredu delavec, maš povišico, pa to ni ritolizništvo ampak pač morš delo opravit kot se spodobi.
povzetek: na začetku ti bo ful glupo, prvih nekaj ur, ko se pa navadiš je pa ok. če bo seveda kolktiv super
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI