matej_jack je napisal/-a:Morda Mobitel blokira port. Kakšna pa je hitrost pri brskanju?
Ta internet ni namenjen dol vlečenju filmov, UMTS in P2P pač nista za skupaj.
el_diablo je napisal/-a:matej_jack je napisal/-a:Morda Mobitel blokira port. Kakšna pa je hitrost pri brskanju?
Ta internet ni namenjen dol vlečenju filmov, UMTS in P2P pač nista za skupaj.
strani drgač takoj odpira,edin torrente j**e.včasih je normalno delalo,sm biu tut na lokacijah kjer je dol vleklo s 350kb/s.
men se zdi dost,glede na to da mam doma siol z max. 150kb/s.
kot je adis predlagal,se je blo treba mal v nastavitve firewall-a spustit,in je ratalo. hvala!
Lignage je napisal/-a:adis je napisal/-a:če imaš obkljukano kljukico samo dovoljuješ "izjemo" katero sam firewall nebi dopustil. firewall po defaultu nebi dovolil utorrentu povezave
Aha, hvala. Potem to nima veze s hitrostjo delovanja.
V bistvu me je zanimalo konkretno, kaj je el_diablo naredu, da mu sedaj hitreje dela?
Lignage je napisal/-a:adis je napisal/-a:če imaš obkljukano kljukico samo dovoljuješ "izjemo" katero sam firewall nebi dopustil. firewall po defaultu nebi dovolil utorrentu povezave
Aha, hvala. Potem to nima veze s hitrostjo delovanja.
V bistvu me je zanimalo konkretno, kaj je el_diablo naredu, da mu sedaj hitreje dela?
Eazy-O je napisal/-a:Kolikor sem bral je bojda upload precej slab na Instant netu in posledično ti marsikateri tracker omejuje download...
Koliko je pa res glede uploada in dejanskega stanja pa ne vem.
adis je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:pišuka spet je začelo jebat.zgleda da ni blo to to![]()
ma kdo še kak nasvet? neke porte je treba odprt
zamenjaj program odjemalcev torrentov, preklopi se na bitcomet-a in ko te firewall vpraša za dostop klikni DOVOLI oz. DA - vsa umetnost
A.F. je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Kolikor sem bral je bojda upload precej slab na Instant netu in posledično ti marsikateri tracker omejuje download...
Koliko je pa res glede uploada in dejanskega stanja pa ne vem.
Kar se uploada tiče, je potrebno ločiti signal HSDPA in HSUPA. Pri prvem je upload popolnoma zanič in znaša par kB. Pri drugem pa je nekje 150 kB (malo več kot 1Mb).
Po nekaterih forumih sem bral, kako se folk pizdi zaradi slabega uploada in da je Instant internet nateg...meni se ne zdi nateg, ker ima vsak možnost par dni brezplačnega testiranja in če vidiš, da dela slabo, ga pač ne vzameš.
Jaz sem z njim zelo zadovoljen, saj dela brez problema, pa tudi pokritost s signalom HSUPA je dokaj solidna (LJ in okolica)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov