sašo5 je napisal/-a:CE
brez, da sem naslov prebral, mi je bilo jasno.....
P.S lahko bi ga še pofotkal s telefonom, pa fris nalepil sem gor....
speedfreak je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:CE
:P sašo ne more iz svoje kože :P
p.s...a veš da sm se umiril odkar mam PO tablco :P
Pa ne vem zakaj zadnje čase opažam da so največji norci v VAG derivatih..( audi vw predvsem )...pe ne leti nate Sašo.
speedfreak je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:CE
:P sašo ne more iz svoje kože :P
p.s...a veš da sm se umiril odkar mam PO tablco :P
Pa ne vem zakaj zadnje čase opažam da so največji norci v VAG derivatih..( audi vw predvsem )...pe ne leti nate Sašo.
fare je napisal/-a:Ej,
saj vem da si imel dve junferci zraven ketri si hotel navdušit pa čeprav komaj gledš iz avta k si najbrž cca 170cm visok pa 50kg težek in da si srečen k ti je ata dal avto in da si srečen k imaš izpit 2 meseca in da ti gremo na živce tisti ki se vračamo iz službe ter vozimo po omejtvah, itd... ampak če me ali nas že prehitiš nas-me ne rabiš utrujat z tem da prek Pečice pelješ 30kmh in gledaš nazaj če kdo popizdeva, v naslednjem momentu pa drviš 100ko skozi Zg. Poljčane. Še bolj nesramno je to da potem obračaš prek polne in kažeš fakera koloni ki je za teboj. Pazi če se še enkrat spustiš v podobne podvige ti garantiram da boš končal skup z avtom v šumi ali kakem jarku in da bo Angelina(ne Jolie) zadnje kaj si videl na cesti! Lep pozdrav pa pamet v roke Angelina!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov