zrmkf je napisal/-a:cky2k je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Kupi si status pa hop na študentskega.
mi daš denar za status? :P
Jaz sem si ga kupil za nekaj več kot 80 eurRes precej lažje dobiš delo če si "kao" študent
Eazy-O je napisal/-a:Mja, če veš kje iskat je smešno poceni. Sem dva kolega peljal ravno na vaš konec - vsak od njiju se je olajšal za 120€. Odvisno kako ste doma situirani, ampak če pogledaš otroški dodatek, zdravstveno in ostalo... Se ti ponavadi splača.
Vso srečo z iskanjem.
dejvi je napisal/-a:V fabriki pa manjka delavcev, tako da jih morajo uvažati iz Srbije...Delo za CNC stroji (ne kidanje premoga)...ne bi malo povprašal tam? Pa sploh ni slaba plača (mislim da 900 € neto). Lahko kaj povprašam, če si interesent...j*** ga, delo je delo. Kaj vse sem že jaz delal kot študent in v vmesnem času do zaposlitve.
Druga rešitev - najdi si punco v LJ in pridi sem. Tukaj se bo prej kaj našlo :P
Vso srečo.
dejvi je napisal/-a:cky2k je napisal/-a:
Če zrihtaš kero pa pridem v LJ
Uf, res so toliko padle plače? No ja, če je nekdo prej zaslužil 900, potem zasluži zdaj manj?
Hja, to bo pa bolj težka. Žal bi imel pri ženskah dosti več možnosti z bankovci pod palcem![]()
![]()
fiatpowered je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:V fabriki pa manjka delavcev, tako da jih morajo uvažati iz Srbije...Delo za CNC stroji (ne kidanje premoga)...ne bi malo povprašal tam? Pa sploh ni slaba plača (mislim da 900 € neto).
Me zanima ja, v kteri fabrki dobiš 900 neto za CNC strojem stat, prej 900 BRUTO.
fiatpowered je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:V fabriki pa manjka delavcev, tako da jih morajo uvažati iz Srbije...Delo za CNC stroji (ne kidanje premoga)...ne bi malo povprašal tam? Pa sploh ni slaba plača (mislim da 900 € neto).
Me zanima ja, v kteri fabrki dobiš 900 neto za CNC strojem stat, prej 900 BRUTO.
lisko je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:V fabriki pa manjka delavcev, tako da jih morajo uvažati iz Srbije...Delo za CNC stroji (ne kidanje premoga)...ne bi malo povprašal tam? Pa sploh ni slaba plača (mislim da 900 € neto).
Tole bi pa jaz tudi rad vedel....Če dobijo neto 500 je veliko....
myster je napisal/-a:žal se boš mogel najti v tem, kjer si dober in malo fušat...pa že maš kakšno izobrazbo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov