Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Golobcic
Nov uporabnik

Vadbene klopi oz. naprave

Napisal/-a Golobcic Če nov 26, 2009 2:58 pm

Živjo

No zdaj počasi bo sneg in se ne bo mogoče več rekreirat zunaj, pa me zanima kaj bote kaj počeli dokler oz. kako se bote rekreirali med zimo... Kajti jaz si trenutno kopujem to vadbeno klop, pa me malo zanima kje ste si jih vi kupili (če jih imate), kakšne so kaj cene in pa katere firme gledat), da bo to nekaj časa držalo. Zelo bom vesel vaše pomoči. LP

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Pe nov 27, 2009 3:14 pm

Če misliš samo med zimo kvihtat pol pejd raj v fitnes pa daš za 3 mesece okoli 120 € pa je :)

Strahljaj
Nov uporabnik

Napisal/-a Strahljaj To dec 01, 2009 1:35 pm

To pa ni res !!! 4 mesece fitnesa te bo prišlo gotovo vsaj 200 evrov, če pa pogledaš malo cene tukaj, pa te stvari sploh niso več tako drage... Da ne govorimo o fitnesih, kateri so prepovni, ne moreš uporabljat zadeve ravno takrat ko bi jo hotel itd...

krimič
Novinec

Napisal/-a krimič To dec 01, 2009 2:55 pm

Ja sam u fitnesu boš lahko delal vse, na tej napravi pa bo bolj bogo vse skupaj. Pa še to, sam sem si tudi kupil opremo za doma, nato pa sem malce več kot mesec delal, potem pa počasi opuščaš vse skupaj. Zdaj si raje plačujem fitnes. To pa zato, ker ko plačaš v fitnesu mesečno karto veš, da moreš iti tja, da ne vržeš denarja stran, tam pa narediš vaje za vse mišice ;)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Vadbene klopi oz. naprave

Napisal/-a adis To dec 01, 2009 3:00 pm

Golobcic je napisal/-a:Živjo

No zdaj počasi bo sneg in se ne bo mogoče več rekreirat zunaj, pa me zanima kaj bote kaj počeli dokler oz. kako se bote rekreirali med zimo... Kajti jaz si trenutno kopujem to vadbeno klop, pa me malo zanima kje ste si jih vi kupili (če jih imate), kakšne so kaj cene in pa katere firme gledat), da bo to nekaj časa držalo. Zelo bom vesel vaše pomoči. LP

če rabiš kaj za fitnes mi sporoči, imam jaz ene par stvari glih za tebe :P
( klopca, uteži, itd...)

Golobcic
Nov uporabnik

Napisal/-a Golobcic To dec 01, 2009 3:29 pm

Jap bi se kar strinjal z Strehljajom... Hočem neki za doma :D in to novo :D (se sliši ko kak razvajen froc)

Felee
Nov uporabnik

Napisal/-a Felee Če dec 03, 2009 4:28 pm

Golobcic je napisal/-a:Jap bi se kar strinjal z Strehljajom... Hočem neki za doma :D in to novo :D (se sliši ko kak razvajen froc)

Če pa si :)))) Poglej malo tukaj, recimo to je že en vredo veslač, pa ne stane veliko, samo moreš pa dobro premislit preden boš kupil, da se neboš navelčal tega sredi zime, pa začel v fitnes hodit :D

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če dec 03, 2009 4:49 pm

Fitnes pa res ni tako drag kot si ga strahljaj predstavlja :? jaz hodim na fitnes 3 krat tedensko in mesečno plačam 32€ (študentski popust) - polna cena 40€. Tako ti rečem, če misliš redno najmanj par let trenirati, pa če imaš plac potem se ti res bolj splača kupiti naprave. V drugem primeru, če misliš samo čez zimo trenirati oz. če nimaš veliko prostora doma potem se ti pa res ne splača kupovati naprav ampak se ti veliko bolj splača hoditi na fitnes.
LP

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Če dec 03, 2009 7:47 pm

Strahljaj je napisal/-a:To pa ni res !!! 4 mesece fitnesa te bo prišlo gotovo vsaj 200 evrov, če pa pogledaš malo cene tukaj, pa te stvari sploh niso več tako drage... Da ne govorimo o fitnesih, kateri so prepovni, ne moreš uporabljat zadeve ravno takrat ko bi jo hotel itd...

Kaj ni res?

V Ljubljani k jz hodm so 3je meseci 112 €...

Golobcic
Nov uporabnik

Napisal/-a Golobcic Po dec 07, 2009 1:33 pm

No saj taka klopte pa tudi stane samo 130 al 139 evrov pa jo maš lepo doma, pa še gužve ni... Pa še kaj dokupiš oz. narediš sam :D pa maš...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov