Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

katere gume za motor

Napisal/-a hribko To dec 29, 2009 9:29 pm

vem da je ta forum namenjen predvsem avtomobilizmu,sam vem da je tle velik uporabnikov ki se tud zlo radi z motorji vozjo,zato bi vas rad vprašal kake gume izbirate,najbol me pa zanima kaj mi priporočate kaj naj nataknem na svoj motor,ker to sezono sem porabil 3 komplete,temu se bi pa rad v letu 2010 izognil če se le da

hvala za predloge :tomidelej:

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Sr dec 30, 2009 1:25 pm

Ne bi bilo slabo če bi napisal model motorja, ccm, način tvoje vožnje itd ... potem pa dobiš kakšen odgovor ;)

Lp, A

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko Sr dec 30, 2009 7:04 pm

ANJCI je napisal/-a:Ne bi bilo slabo če bi napisal model motorja, ccm, način tvoje vožnje itd ... potem pa dobiš kakšen odgovor ;)

Lp, A

trenutno si lastim hondo hornet 600,letnik 07,pač ovinki po kolen,ravnine po zadnji,včas tud z sopotnico po zadnji,...
pač oklevam men metzeler Z6 pa dulop road smart.
obe sta sport turing gumi,me pa sam zanima če je že kdo to mel na motorju in kk se da z njim peljat in kolk KM zdržijo

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso To jan 12, 2010 9:40 pm

Idi na forum motosvet, sigurno poznaš, tam imaš o gumah še pa še napisanega. Meni je pomagalo pri odločitvi. Odločil sem se za metzeler.
Lp
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko To jan 12, 2010 10:51 pm

soso je napisal/-a:Idi na forum motosvet, sigurno poznaš, tam imaš o gumah še pa še napisanega. Meni je pomagalo pri odločitvi. Odločil sem se za metzeler.
Lp

men ja pa ravno en znanec metzeler odsvetoval,m3 vem da so dobre ker sem jih na repsolki vozil,tte z3 so pa menda na hladnem cestišču pa v dežju zlo porazne-tko da nevem.
hvala,bom pogledal še tam
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov