Matjaž87 je napisal/-a:Tako je, greva v podnajemniško stanovanje v Lj. Sicer je že telemach tv notr, ampak bova naštimala kr bo bolj ugodno. Za net rabva tok da forume bereva pa če na youtube kak filmček gledaš je fajn da ne šteka pa tut če važn da je net![]()
lp
GiGi1985 je napisal/-a:pa za T-2 je važno kako daleč si od centrale (vem da nekaj časa nazaj je bilo to zelo važno, oz. ga jaz nisem mogel imeti ker smo več kot 2 km od centrale) je sedaj kaj drugače? Kaj pa Tuš? Ker tale Siol bo treba skenslat.
Matjaž87 je napisal/-a:Hm danes sem poklicu na t-2 optika ni možna ker pri meni (moste) še nimajo optike tako da lahko dobim samo navaden internet +da morem imeti stacionarni telefon kar potem skupaj znese 20evrov samo internet.
Potem klicu na telemach kjer je možen digitalni trojček 25evrov pogoj pa je da slenem za 12mesecev pa samo iternet ni možen ker je pogoj da imam tv preko katerega tudi net dobim in na koncu je trojček ceneje kot tv+internet. Za nenkrat mi je trojček še najbolš, edino moti me vezava za 12mesecev?
Jutri še pokličem na siol da vidm kaj majo tm....
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov