Gorch je napisal/-a:Ampak poglej,ko sem jaz delal izpit za A.je bila pred mano ena deklica,ki ni bila zmožna narediti 1.vaje na poligonu...riniti ugasnjen motor mimo ovir...razlog??Imela je 40kg-motor pa 180kg

.
Izpit je vseeno naredila,ker ji je inštruktor pomagal ter ji držal motor.Kako bo pa ona naprej obvladala motor,pa nobenega na briga...glavno,da je plačala 600eur in odnesla 11ur ne/znanja.
OFF:
Hehhe
Spomnim se ko sem bil enkrat v TC Motoshopu, pa pride en model, 21 let star, glih naredu izpit za neomejeno, pa se začne delat frajerja, pa da keš na mizo, kako bi on rad kupil enga 1000ccm sportaka.
Potem pa prodajalec prime motor, pa ga nasloni na tla ("prevrne" po domače) in reče temu modelu, naj ga dvigne nazaj. In ni ga mogel.
Prodajalec mu je rekel, da mu ne bo prodal tega motorja, dokler ga ne bo sposoben sam premikat.
ON: jaz ne bi dovolil, da lahko voziš katerikoli motor brez da narediš izpit zanj, ker nekateri se še s frčoti ne zanjo obnašat na cesti.
Vikking je napisal:Obratno. Dal bi vsakemu ki dela izpit za B, še par ur vožnje z motorjem.
Da ugotovi, kako pomembno je, da avtomobilisti uporabljajo smernike pravočasno oz. jih sploh uporabijo.
S tem se pa popolnoma strinjam. Pametno bi bilo, da bi avtomobilisti spoznali, kako je bit motorist.
http://www.youtube.com/watch?v=rVJ-PohGGfA