Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Petra Majdič

Napisal/-a MyWay! Pe feb 19, 2010 6:02 pm

Verjetno ste vsi slišali / videli kaj se je dogajalo s Petro na olimpijskih igrah. Kaj je vaše mnenje o dogodku.

Neverjetna vztrajnost ali neumno forsiranje?

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Pe feb 19, 2010 6:38 pm

:? ehm kdo pa je Petra Majdič?
Make my day

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Pe feb 19, 2010 6:41 pm

Badmike je napisal/-a::? ehm kdo pa je Petra Majdič?

http://sl.wikipedia.org/wiki/Petra_Majdi%C4%8D

Pomoje ni htela zavrect dela cez celo leto,.. pa se je borila dalje ;)
Slika

Uporabniški avatar
denko4
Novinec

Kraj: dolenjske benetke

Napisal/-a denko4 Pe feb 19, 2010 6:43 pm

When Chuck Norris surrenders, Petra Majdič goes on! :lol:

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Re: Petra Majdič

Napisal/-a el_diablo Pe feb 19, 2010 7:48 pm

MyWay! je napisal/-a:Neverjetna vztrajnost ali neumno forsiranje?

fifti fifti :? :lol:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe feb 19, 2010 8:08 pm

Mislm, da neumno forsiranje ne prenese polomljenih reber.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB Pe feb 19, 2010 8:29 pm

Jaz sem totalno razočaran nad folkom, ki jo dviguje v oblake...mediji isto, vsepovsod se piše o neki junakinji Petri Majdič.....Zaposlena pri nas v SV... :cry:

Zame je ona edina tekačica na smučeh, ki je padla v 3 metre globoko luknjo in si polomila rebra...žal...ne vidim nič dobrega na njej...pa jo lahko kujejo v nebesa kakor koli hočejo.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe feb 19, 2010 9:29 pm

Dobro, polomis se lahko tudi ce pades iz 20 cm postelje, mi pa ni jasno kako ji je ratalo past tja dol. Biatlon glih ni neki jako brzi sport, da nebi mogla zvozit tistega ovinka :)

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Pe feb 19, 2010 11:17 pm

WMB
pod to se podpišem in kaj ima sv od nje, razen, da jo mastno plačujejo, pa saj drugega ne dela kot to in sedaj jo vsi objokujejo, bi pa naj šla peš po klancu, če ga ni mogla zvoziti, zanimivo da je edina štrbunknila v luknjo. Če bi bla polomljena, zagotovo nebi smučala, verjamem pa, da se je popraskala.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So feb 20, 2010 12:49 am

Sem govoril z enim znancem,ki je letos potoval na olimpijske in je tekmoval v sankanju...smešno se mi je zdelo,ko je rekel,da bo Petra sabo "nesla" 90 parov smuči :shock: ...on pa ni imel enih rezervnih sank,ko je svoje zlomil.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So feb 20, 2010 12:58 am

WMB je napisal/-a:Jaz sem totalno razočaran nad folkom, ki jo dviguje v oblake...mediji isto, vsepovsod se piše o neki junakinji Petri Majdič.....Zaposlena pri nas v SV... :cry:

Zame je ona edina tekačica na smučeh, ki je padla v 3 metre globoko luknjo in si polomila rebra...žal...ne vidim nič dobrega na njej...pa jo lahko kujejo v nebesa kakor koli hočejo.

Ja rad bi tebe vidu v tem primeru.... Jokcu bi, pa šel v bolnco. :roll:
Pač to je šport, je pač treba tud kaj tvegat, če želiš kaj doseči. Je pa res, da zdravja ne morš kupit.
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So feb 20, 2010 4:42 am

Sam kake pa eni pišete. Prav rad bi vas videl kaj bi vi naredili, če bi bili tako poškodovani. Verjetno bi vsi samo stokali.

lp

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So feb 20, 2010 7:51 am

Po TV-ju je najlažje gledati in pljuvati po njej. Najverjetneje pa še na smučkah niste stali, da bi ugotovili, da je med alpskimi in tekaškimi smučkami razlika kot noč in dan.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So feb 20, 2010 8:21 am

lancia hf je napisal/-a:Po TV-ju je najlažje gledati in pljuvati po njej. Najverjetneje pa še na smučkah niste stali, da bi ugotovili, da je med alpskimi in tekaškimi smučkami razlika kot noč in dan.

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

lp

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ So feb 20, 2010 8:45 am

lancia hf je napisal/-a:Po TV-ju je najlažje gledati in pljuvati po njej. Najverjetneje pa še na smučkah niste stali, da bi ugotovili, da je med alpskimi in tekaškimi smučkami razlika kot noč in dan.

x2

V ponos nam je lahko, ker našo državo še zadnje čase tak samo športniki gor držijo. Ostalo je že vse v p****

Pa lep pozdrav.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So feb 20, 2010 9:46 am

King1 je napisal/-a:

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

lp

In kaj ma sedaj to veze s temo, ali s tem da je enim pač "vseeno"? po pravici povedano, je meni tudi neumno, kako sedaj oglasujejo bron klub poskodbam. Zame sta samo dva dejstva, edina je padla tja not!? in pa bila je tretja, ne druga, ne prva, ampak odlična tretja...slabo mi je pa ratalo ko sem videl da se bo iskala pravica po pravnih poteh, pa alo...zdaj se se naj pa tozarijo ker je bla "nerodna".
Sicer lep dosezek, spostovanja vredno tretje mesto, ampak navsezadnje je ta uspeh zasenčen z njenim padcem in dvema ki sta bili boljši...moje gledanje...včasih smo imeli same ase ki so zmagovali kot po pravilu, sedaj pa ko tega več ni, pa nas zadovolji ze tretje mesto, ali pa celo odlično deseto in podobne ;)
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So feb 20, 2010 10:08 am

the_man je napisal/-a:
In kaj ma sedaj to veze s temo, ali s tem da je enim pač "vseeno"? po pravici povedano, je meni tudi neumno, kako sedaj oglasujejo bron klub poskodbam. Zame sta samo dva dejstva, edina je padla tja not!? in pa bila je tretja, ne druga, ne prva, ampak odlična tretja...slabo mi je pa ratalo ko sem videl da se bo iskala pravica po pravnih poteh, pa alo...zdaj se se naj pa tozarijo ker je bla "nerodna".

Noja nerodna, nevem kako bi to lahko rekel. Vedi pa da tekaške smučke nimajo robnikov, in se z njimi neda zavijati kot pri alpskih smučkah. In še mnogo manj so stabilne. In ko bo imel gdo tole v teku in biatlonu, bo zastopil zakaj jo je odneslo s proge ;)
PS: Niso moje ampak od žene oops
Priponke
IMG_2432.jpg
IMG_2429.jpg
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So feb 20, 2010 10:17 am

Mr. Majdic himself ??? :lol: :?: :shock:

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So feb 20, 2010 10:18 am

je tvoja žena Petra Majdič :shock: ...zakaj nisi prej povedal :lol:

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So feb 20, 2010 12:47 pm

Me zanima kaj ste vi, ki tako pljuvate dosegli v življenju na športni ravni? Pa koliko od vas bi šlo laufat z zlomljenimi rebri? Jaz pravim vsaka ji čast! Če je pa padla, je pač padla,se zgodi. Verjamem pa, da vam junakom se kaj takega ne more zgodit, edini padec ki ga lahko doživite, je iz stola, ko visite naa PCju. :roll:
Freude am Fahren
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov