BeMyWagen je napisal/-a:Ti ga neboš mogel registrirati, saj ni v tvoji lasti, če pa bi bil in si izgubil papirje pa rabiš 3 priče (najožje sorodstvo) da to potrdijo in na amzs-ju podpišejo, šele po tem boš lahko registriral. Informacije preverjene na amzs! Poglej če se ujemajo številke na motorju in plehu, ker če se ne pozabi na registracijo. Če si misliš vozit po mestu ga registriraj, drugače nebi smel imeti sitnosti, pa tudi po Celju in Ljubljani sem jih videl že kar nekaj, se vozijo mirne duše kar brez tablic.
LP
myster je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Ti ga neboš mogel registrirati, saj ni v tvoji lasti, če pa bi bil in si izgubil papirje pa rabiš 3 priče (najožje sorodstvo) da to potrdijo in na amzs-ju podpišejo, šele po tem boš lahko registriral. Informacije preverjene na amzs! Poglej če se ujemajo številke na motorju in plehu, ker če se ne pozabi na registracijo. Če si misliš vozit po mestu ga registriraj, drugače nebi smel imeti sitnosti, pa tudi po Celju in Ljubljani sem jih videl že kar nekaj, se vozijo mirne duše kar brez tablic.
LP
glede registracije pa ne krive vere učit. dost kje se vozijo "frajerji" brez tablic.ko je moj tomos zaribu, sm vzel enga drugega neregistriranga, me je pa takoj policaj dobil...seveda sodnik za prekrške mi ni ušel.
no jst sm že to delu za mojo štirko, pa nism rabu nobenih papirjev od sorodnikov in amzs-ja...na občini so mi povedali: če je moped star več kot 8 let, potem sam podatke o motorju neseš na občino.tam ti dajo nek listek, greš na tehničnega in če ga nardiš, dobiš prometno.tako sm tut naredil in ni blo problema z registracijo.no res da sem to delal 8 let nazaj...
BeMyWagen je napisal/-a:myster je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Ti ga neboš mogel registrirati, saj ni v tvoji lasti, če pa bi bil in si izgubil papirje pa rabiš 3 priče (najožje sorodstvo) da to potrdijo in na amzs-ju podpišejo, šele po tem boš lahko registriral. Informacije preverjene na amzs! Poglej če se ujemajo številke na motorju in plehu, ker če se ne pozabi na registracijo. Če si misliš vozit po mestu ga registriraj, drugače nebi smel imeti sitnosti, pa tudi po Celju in Ljubljani sem jih videl že kar nekaj, se vozijo mirne duše kar brez tablic.
LP
glede registracije pa ne krive vere učit. dost kje se vozijo "frajerji" brez tablic.ko je moj tomos zaribu, sm vzel enga drugega neregistriranga, me je pa takoj policaj dobil...seveda sodnik za prekrške mi ni ušel.
no jst sm že to delu za mojo štirko, pa nism rabu nobenih papirjev od sorodnikov in amzs-ja...na občini so mi povedali: če je moped star več kot 8 let, potem sam podatke o motorju neseš na občino.tam ti dajo nek listek, greš na tehničnega in če ga nardiš, dobiš prometno.tako sm tut naredil in ni blo problema z registracijo.no res da sem to delal 8 let nazaj...
Pokliči sedaj pa boš videl kaj ti bodo rekli. Kar se tiče pa ali registrirati motor ali ne ti dam pa prav, se lahko vsaj brez skrbi voziš, pa še vrtoglave kazni sodnikov za prekrške ti uidejo.
@dusan 61, poročaj ko boš zrihtal.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov