dox je napisal/-a:Lep pozdrav! Ker nam je crkno pralni stroj vas prosim za nasvet. Res nevem katerega naj vzamem. Nekje do 350 € bi naj bila cena. Izbiram pa trenutno med temi:
- PRALNI STROJ ZWG1120M ZANUSSI
- BOSCH WAA24162BY
- Electrolux EWF 12040W
Najbolj se mi dopade tukaj electrolux. Ima mogoče kdo kakšno boljšo idejo? Ali naj vzamem katerega od naštetih. Lp
cruiser1 je napisal/-a:Jaz bi/sem vzel nacenejšega! Pralni stroj, je pralni stroj!
lisko je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Jaz bi/sem vzel nacenejšega! Pralni stroj, je pralni stroj!
Ni čist tak.....niso to ameriški avtomobili![]()
dox je napisal/-a:Hm zdaj imamo indesit. star je 3 leta in mu je po 3 mesecih šla elektronika. Sedaj mu je spet šla. 150 € pa ne damo več za novo elektroniko, ker so sami problemi z njim. Raje dam še 1x tolko zraven pa vzamem novega.
lisko je napisal/-a:....Da o elektroniki ne začnem....
Pač izkušnje.
cuteboy1988 je napisal/-a:Vse vzami, samo gorenje ne ker nam je vse od gorenja crknal karkol smo kupli!!!Pralni stroj ti bo zarjavel!
mišek je napisal/-a:. Elektronika crkuje na veliko.
Mi imamo doma Gorenjevega starega že čez 10 let, tist pa dela pa dela Z novimi je pa križ
cruiser1 je napisal/-a:mišek je napisal/-a:. Elektronika crkuje na veliko.
Mi imamo doma Gorenjevega starega že čez 10 let, tist pa dela pa dela Z novimi je pa križ
Tako, kot pri avtomobilih!!
sebaveh je napisal/-a:
Se pa točno vidi da je celoten dizajn toliko zafuran, da je narejeno tako da čimprej crkne.
-Naprimer motor - ti novi krtačni imajo tako nabito jermenico gor, da jo z navadnimi abcigerji ne dobiš dol zlepa ne. Posledično zato tudi ne moreš menjati samo ležaja.
-Modeli brez krtačk, torej z asinhronskimi motorji, pa imajo po novem obupno slabe zagonske kondenzatorje, ki obvezno crknejo najkasneje po 4 letih obratovanja.
-Programatorji se mi zdi da postajajo vedno manjši, posledično pa tudi kontakti. Najbolj je na udaru tisti za vklop grelca. Že pri starih programatorjih jih je veselo kurilo, pri teh sedaj pa še toliko bolj. Tu bi sicer pomagalo, če že nov stroj toliko predelamo, da mu vgradimo kontaktor (rele) za vklop grelca.
-Slabi konektorji na nekaterih modelih z "inteligentno elektroniko". Zelo pogost je naprimer primer, ko se zaradi vibracij razklopi konektor na motorju, na displeju pa se izpiše napaka F32.
In take finte...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov