GiGi1985 je napisal/-a:jaz sem do sedaj imel z njimi tudi same dobre izkušnje, tako da ne morem rečit nič slabega za njih. Poizkusi se dogovoriti z njimi za menjavo, drugače pa ti naj pošljejo to matično nazaj in poizkusite ugotoviti kaj je narobe z njo (če ti ne bo že mimovrste prej sporočil kje so ugotovili okvaro. )
Jaz sem tudi naročil komplet računalnik pri njih po komponentah in sem doplačal dobrih 20 eur za sestavo in preizkus računalnika in seveda garancijo na vse. Mislim, da je drugič vredno doplačat tiste eure in si brez skrbi...... moj nasvet seveda
Upam, da uspešno rešiš, nas pa obvesti kako se bo stvar odvila. lp
fiatpowered je napisal/-a:Tudi jaz sem že en kup stvari pri njih kupil, pa ni bilo nikoli nobenih problemov, je pa res da kake garancije pri njih še nisem uveljavljal. Je pa tole sramotno za njih, da ti ne dajo nove plate, kaj pa češ ti mehansko zjebat na plati, edino kak element lahko vtrgaš stran, samo tega normalni ljudje ne počnejo. Verjamem da boš to rešil z njim, če ne drugega si to zdaj dal na net, na netu se pa novica širi s svetlobno hitrostjo.
adis je napisal/-a:upam, da se zavedaš, da ima mimovrste mrežo pooblaščenih serviserjev oz. poslovnih partnerjev s katerimi sodeluje in sami ( kolikor je meni znano) ne popravljajo / servisirajo stvari ampak so samo prodajalci.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov