Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

klukec
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Študijski projekt: klasično vs. spletno nakupovanje

Napisal/-a klukec So apr 24, 2010 9:15 am

Pozdravljeni!

Spet potrebujem vašo pomoč pri eni raziskavi. Kot ponavadi je predstavnikov moškega spola premalo, tako da ... tukaj smo zopet :)

Tokratna tema je "klasično in spletno nakupovanje" - aktualno in zanimivo kot ponavadi, zato verjamem, da ne bo večjih težav z izpolnjevanjem. Je pa tokrat anketa nekoliko bolj obsežna, zato vas že vnaprej prosim, da v kolikor ste si pripravljeni vzeti čas, anketo res rešite do konca.

Anketa je popolnoma anonimna in traja do 15 minut.

Gre za projekt, ki ga pripravljamo pri predmetu Strateški management na Ekonomski fakulteti in katerega končni produkt bo nova strategija za izbrano podjetje.

Povezava do ankete:
anketa zaključena!

Še eno opozorilo. Včasih zadeva deluje malo bolj počasi, zato vas prosim da v tistih trenutkih še malo bolj potrpite :) Anketa zaradi tega lahko traja tudi malo dlje. Upam, da bo čim manj težav.

Hvala vsem za pripravljenost za sodelovanje.

LP,
Luka
Zadnjič spremenil klukec, dne Sr apr 28, 2010 5:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster So apr 24, 2010 10:00 am

Piz.., tole je pa dolgo :lol:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So apr 24, 2010 10:34 am

gold hamster je napisal/-a:Piz.., tole je pa dolgo :lol:

Pa niti ni, če ne kupuješ preko neta. ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
northface
Nov uporabnik

Napisal/-a northface So apr 24, 2010 6:52 pm

He, he, en odgovor pri zakaj ne kupujemo prek spleta manjka, in sicer nimamo kreditne kartice :D .

lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So apr 24, 2010 8:33 pm

luka zdravo,

anketa je rešena čeprav tega ne rešujem tokrat pa izjema z moje strani, da sem jo rešil 8)

malo moti da sem moral 2x izbrati spletnega ponudnika storitev ( beri: spletno trgovino) ...

klukec
Nov uporabnik

Napisal/-a klukec So apr 24, 2010 9:27 pm

northface je napisal/-a:He, he, en odgovor pri zakaj ne kupujemo prek spleta manjka, in sicer nimamo kreditne kartice :D .

lp

V osnovi je tako, da plačilo s kreditno kartico že dolgo ni več pogoj pri spletnih nakupih. Ne v tujini (v tujini je alternativa PayPal), doma pa sploh ne (kjer je možnost plačila po povzetju ali plačila ob osebnem prevzemu).

Kar se tiče dvakrat istega vprašanja - ne vem točno kje. Vprašanja so taka, da najprej sprašuje, katere poznaš, nato v katerih si kupoval in nato v kateri najpogosteje nakupuješ. Vprašanja so različna in za analizo vsa zelo pomembna. Res pa je, da bi pri zadnjem moralo ponudit samo opcije, ki so bile pri prejšnjem vprašanju izbrane, ampak ta zadeva ni delovala, zato smo jo morali ukinit.

Hvala vsem za sodelovanje. Če se pa še kakšen fant opogumi bomo pa še bolj veseli.

Hvala še enkrat.

LP,
Luka

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So apr 24, 2010 10:09 pm

evo "klukec" ....tri minute sem bil gotov :lol:

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne apr 25, 2010 7:35 am

Nebom reševal.. zakaj? Drugo bi bilo če mi kak stalen uporabnik prosil za pomoč pri seminarski, potem bi brez problema rešil, tako pa.. ne hvala :)

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Ne apr 25, 2010 6:07 pm

NejcZ je napisal/-a:Nebom reševal.. zakaj? Drugo bi bilo če mi kak stalen uporabnik prosil za pomoč pri seminarski, potem bi brez problema rešil, tako pa.. ne hvala :)

Si si pa vzel čas za tole? No ja, morda boš pa ti tudi kdaj potreboval kakšno pomoč.
Pa ni prosil tebe, ampak vse ki so to pripravljeni storiti.
Rešeno.
Lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne apr 25, 2010 10:42 pm

klukec je napisal/-a:
northface je napisal/-a:He, he, en odgovor pri zakaj ne kupujemo prek spleta manjka, in sicer nimamo kreditne kartice :D .

lp

V osnovi je tako, da plačilo s kreditno kartico že dolgo ni več pogoj pri spletnih nakupih. Ne v tujini (v tujini je alternativa PayPal), doma pa sploh ne (kjer je možnost plačila po povzetju ali plačila ob osebnem prevzemu).

LP,
Luka

Brez kartice ne bo šel paypal čez...
Grem rešit anketo :)

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Po apr 26, 2010 7:04 am

the_man je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:Nebom reševal.. zakaj? Drugo bi bilo če mi kak stalen uporabnik prosil za pomoč pri seminarski, potem bi brez problema rešil, tako pa.. ne hvala :)

Si si pa vzel čas za tole? No ja, morda boš pa ti tudi kdaj potreboval kakšno pomoč.
Rešeno.
Lp

Rešim večino stvari ki jih drugače objavljajo uporabniki da potrebujejo pomoč..samo uporaba foruma samo z takim namenom.. ne hvala. Sem mislil da to sploh ni dovoljeno tukaj na avtomobilizmu, ker gre praktično za oglaševanje.

LP tudi tebi ;)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po apr 26, 2010 7:37 am

NejcZ je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:

Rešeno.
Lp

Rešim večino stvari ki jih drugače objavljajo uporabniki da potrebujejo pomoč..samo uporaba foruma samo z takim namenom.. ne hvala. Sem mislil da to sploh ni dovoljeno tukaj na avtomobilizmu, ker gre praktično za oglaševanje.

LP tudi tebi ;)

objava ankete še ne pomeni oglaševanje...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To apr 27, 2010 7:48 am

Evo rešeno. Upam, da sem kaj pripomogel k boljši raziskavi. ;)

lp

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To apr 27, 2010 8:21 am

Rešeno

me pa zanima kako da ni nikjer omenjen še kak ebay/bolha?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

klukec
Nov uporabnik

Napisal/-a klukec Sr apr 28, 2010 5:56 pm

Živjo. Najprej hvala vsem, ki ste sodelovali.

Najprej naj odgovorim na prejšnji post: ebay in bolha sta spletni tržnici - posrednika pri nakupu (C2C) in spadata v drugo kategorijo (nista pravi spletni trgovini - B2C).

Skratka. Anketa je prišla do konca. Še enkrat hvala vsem.

Kar se tiče pa objave ankete na tem forumu, pa pač v forumu ne sodelujem, ker avtomobilizem nekako ni moja tema :) ne vidim pa razloga, zakaj se ne bi obrnil na ta forum za pomoč glede na to, da je tukaj veliko ljudi in nenazadnje tako dobite možnost izrazit svoje mnenje. Pomoje pa večini sem in tja paše takole malo sodelovanja v anketah :)

Lep pozdrav,
Luka

P.S.: Hvala adis za podporo :) hehe :) se oglasim kej tle čez cesto :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov