Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Črn ekran pri zagonu laptopa

Napisal/-a Cash So maj 29, 2010 9:02 pm

Pozdravljeni

Zanima me, kako lahko rešim naslednjo zadevo. Pri zagonu laptopa mi laptop ne prikaže slike...v Windowse 7 sicer pride, ker zaslišim zvok, ekran pa se mi ne prižge oz. se rahlo osvetli po celem ekranu. Ko dlje časa držim tipko za izklop, se mi ugasne in po ponovnem vklopu normalno dela monitor. Laptop je star 1 teden in mi je isto delalo v Linuxih, ki so bili original naloženi. Tam je bil postopek prižiganja ekrana isti, kot tu v Windowsih. Laptop je firme HP. Moram morda kaj v biosu spremenit?
Moram še povedat, da če ugasnem laptop in ga vžgem čez recimo 1 minuto, se ekran takoj prižge v prvo, če pa ga vžgem čez kako uro, pa moram naredit zgornji postopek
Hvala...

Uporabniški avatar
sparky
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a sparky Ne jun 06, 2010 1:23 pm

Kakšno je stanje na zunanjem monitorju, poizkusi in poročaj.

L.p

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jun 06, 2010 3:22 pm

Sem imel podobno težavo s HP laptopom. Na servisu mi je zamenjal neke kontakte ki grejo preko pregibnega dela v monitor. Mislim da je bilo stroška okoli 50€.
Se več ne spomnim ker je bilo to kake 2 leti nazaj. Je pa šlo za dokaj star laptop..

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr jun 09, 2010 6:00 pm

Sem pred enim tednom nesel prenosnik nazaj v trgovino, oni so ga nato poslali na servis in danes sem dobil novega, ki dela brez problema :D Sem pa kontaktiral servis že takrat, pa so mi dejali, da je nekaj narobe z matično ploščo...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov