BraaZ je napisal/-a:PROTI, ker ni bilo pravih argumentov oz. razen ta da naj glasujemo ZA jih sploh ni bilo, da ne omenjamo cel kup vsaj sumljivih okoliščin. Drugače nisem politično opredeljen na levo/desno ampak trenutna oblast je po mojem mnenju najslabša v zgodovini SLO in osebno nisem videl niti 1ne pozitvne spremembe ampak je šlo vse na slabše...
lp
Mindflash je napisal/-a:BraaZ je napisal/-a:PROTI, ker ni bilo pravih argumentov oz. razen ta da naj glasujemo ZA jih sploh ni bilo, da ne omenjamo cel kup vsaj sumljivih okoliščin. Drugače nisem politično opredeljen na levo/desno ampak trenutna oblast je po mojem mnenju najslabša v zgodovini SLO in osebno nisem videl niti 1ne pozitvne spremembe ampak je šlo vse na slabše...
lp
Mislim, da bi lahko enako rekel za opozicijo. V obeh primerih.
Sem ZA, verjamem v naše argumente in dokaze. Janša niti v svojem mandatu niti sedaj ni uspel predstaviti boljše rešitve. Čas je že, da se reši to problematiko.
BraaZ je napisal/-a:
Ali je mogoče pozabil, da je bila prej 8 let "levo" usmerjena vlada...
BraaZ je napisal/-a: Zdi se mi pa osebno ŽALJIVO, da g. premier grozi vsem nam kaj se bo zgodilo, če tega ne podpremo....
cruiser1 je napisal/-a:Opažam, da je večina (ne samo tu na forumu) obremenjena predvsem s tem kdo je kdo. Levi ali desni, beli ali rdeči....in jim je pomebno samo to, da bodo glasovali drugače od njihovih nepriljubljenih politikov /stranki!![]()
Jaz politike ne spremljam in zelo malo vem kaj se dogaja in mi je čisto vseeno na kateri strani je kdo. Zamo so politiki itak od prvega do zadnjega, ničvredna golazen, ki si ne zaslužijo moje pozornosti. Omenil sem že, da ne spremljam politike, nimam TVja in ne berem novic o politiki. Sem si pa vzel nekaj časa, da sem prebral in se pozanimal o arbitraži (pa ne politične propagande) kako in kaj lahko pričakujemo, če se odločimo ZA ali PROTI.
Politično in strankarsko neobremenjen sem se odločil ZA. Ne bom trdil in nikogar prepričeval, da je to prav, ker v resnici ne vem! Rad pa bi, da tiste zavedene ovce, ki slepo sledijo "svoji strani" še enkrat dobro premislijo ali imajo njihovi ljubi politiki res prav in ali je to dobro za slovenijo in ne samo za njihove stolčke.
sam sem mnenja,da so mnogi proti samo,da so proti brez,da bi se sploh poglobili,da zakaj se sploh gre.....
link ki vam ga je poslal drocky ga zelo dobro preberite in dobro razmislite preden glasujete....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov