jurjevic je napisal/-a:moj avtomatik sem ze tako predelal da sem dal večji bat 44mm nov cilinder športno balanco prebarval na črno krom feltne predelal izpuh
kaj naj še naredim da bo imel mogočen zvok in moč
ze z mojo predelavo doseze 90kmh
prosim če mi kdo odgovori in če imate slučajno kakšne svoje slike kako ste vi predeleli avtomatik
lp kristijan
jurjevic je napisal/-a:moj avtomatik sem ze tako predelal da sem dal večji bat 44mm nov cilinder športno balanco prebarval na črno krom feltne predelal izpuh
prosim če mi kdo odgovori in če imate slučajno kakšne svoje slike kako ste vi predeleli avtomatiklp kristijan
lenivec je napisal/-a:hahahahahaha avtomatic pa 90kmh
ja pa tretjo prestavo (pa še četrto) si montiral zraven ne?
navadni frčo se pri 65 že konkretno dere, pri 70 maš pa noge za vratom, ker te je strah da bo kaj iz mašine priletelo.
Blinder je napisal/-a:Če smo že pri prestavah, bi se dalo kako naredit za imet na APN6 bolj približane brzine? Vgradit zobnike od atx? al zamenjat kašen zobnik?
lenivec je napisal/-a:hahahahahaha avtomatic pa 90kmh
navadni frčo se pri 65 že konkretno dere, pri 70 maš pa noge za vratom, ker te je strah da bo kaj iz mašine priletelo.
brrr je napisal/-a:jurjevic je napisal/-a:moj avtomatik sem ze tako predelal da sem dal večji bat 44mm nov cilinder športno balanco prebarval na črno krom feltne predelal izpuh
prosim če mi kdo odgovori in če imate slučajno kakšne svoje slike kako ste vi predeleli avtomatiklp kristijan
seveda... and your name must be jay leno.lenivec je napisal/-a:hahahahahaha avtomatic pa 90kmh
avtomatic 90km/h ni znanstvena fantastika. dirkalni bat (cisto tanek obrocek, ce se prav spomnim od kreidlerja), dellorto 19, custom kolencek, kapa od petke (pobrusena na nulo), mer kanalov se ne spomnim vec, veliko dela z auspuhom (pravilni izracun), zamenjani fedri od sklopke, pa obvezna menjava sprednjega zobnika z vecjim, mislim, da je bil 30 ali 31. je pa rabil cel km, da je saltal v drugo. pa blajerce je blo dobr imet kar na zalogi.Blinder je napisal/-a:Če smo že pri prestavah, bi se dalo kako naredit za imet na APN6 bolj približane brzine? Vgradit zobnike od atx? al zamenjat kašen zobnik?
vsi tomosovi menjalniki imajo enake zobnike. za krajsanje je najbolje, da uporabis spredaj manjsi zobnik (11,12) in zadaj 34 (pomoje na APN6 serijsko).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov