airmike je napisal/-a:To mojedelo.com je brezveze. 50% del je prek zaposlitvenih agencij ala Adecco manpower trenkwalder itd...
Sam tud iščem službo pa je kr neki. 2 leti delovnih izkušenj je vsepovsod pogoj. Kak jih pa naj dobim če sem direkt iz faksa? To da pa že od 15ga leta delam prek študenta pa noben ne upošteva. Da ne govorim da nekateri sploh ne odpišejo na prošnje......
Baileyz je napisal/-a:Po mojem se ti najbolj splača sestavit en soliden CV in ga pošlješ par podjetjem kjer bi TI rad delal.. Sploh nima veze a iščejo al ne, ni se treba zanašat samo na tiste oglase ki so objavljeni (kjerkoli že). Zakaj ne bi najprej poskusu šanso nekje kjer bi blo tep res všeč, če tm ne dosežeš nobenga uspeha ti še vedno ostanejo oglasi in podobno iskanje dela..
INFINITI je napisal/-a:Potem najbolje da vsi vržejo puško v koruzo in čakajo da jim denar iz neba pade - super si svetoval bravo
adis je napisal/-a:z dobrim CV-jem se, da marsikaj urediti.
kako napisati dober cv je pa potrebno malo vaje po googlu![]()
@čare:
meni je ratalo brez vez![]()
@Courage™:
včasih visoka izobrazba zna biti napoti službi, ker je visoko šolana oseba lahko hitro konkurenca vodilnemu kadru.
Bel-Tirid je napisal/-a:Visoko šolani delavci so ponavadi največji problem v firmah, ker misli da boga drži za j***a z listom papirja, pozablja pa da nima izkušenj, ki se morajo začeti z metlo in smetišnico
Baileyz je napisal/-a:Jao pesimisti.. ja, vprašanje je kakšna je možnost da ti kaj takega uspe, da prideš kamor hočeš, ampak če nikoli ne poskusiš nimaš niti možnosti, stane te pa nič. Ni pa tudi nemogoče, ane?
Nobenmu ni lahko prit do zaposlitve danes, eni majo težave že samo s tem da jo obdržijo. Ampak ni pa treba že v štartu sam sebe zabijat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov