Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Težave z vindowsi 7

Napisal/-a bronski1 Če okt 14, 2010 12:22 pm

Imam težavo,ki pa je ne znam rešiti gre pa za tole težavo,ko resertiram računalnik mi ob zagonu napiše tole stop:c000021a fatal system error po večkratnem zagonu mi uspe zagnati vindows 7 visto 7 profesional -slo,kaj mi predlagate,kako zadevo rešiti,da bo delovalo,kot mora.

GTI_Mk4
Novinec

Napisal/-a GTI_Mk4 Če okt 14, 2010 12:31 pm

jaz bi na tvojem mestu dal windows gor na novo...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 14, 2010 12:37 pm

Štartaj do tja, ko te vpraša, če bi pregledal ram - memtest. Moje mišljenje je da imaš probleme z ramom.

Lahko pa uporabiš tudi funkcijo repair. Original dvd in štartaš inštalacijo, pa te tam vpraša ali popravi ali na novo namesti, pa daš opcijo popravi.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Težave z vindowsi 7

Napisal/-a MacTron Če okt 14, 2010 12:58 pm

bronski1 je napisal/-a:po večkratnem zagonu mi uspe zagnati vindows 7 visto 7 profesional -slo,kaj mi predlagate,kako zadevo rešiti,da bo delovalo,kot mora.

Joj, kaksna minestra takole rata. Ce ze pises tako kot resujes, potem bolje, da prepustis to kaksenmu servisu. Nebivedu ti je dal odlicno idejo o pregledu pomnilnika.

---
Mimogrede pa se: Zacni se drzati 3.1 clena v pravilniku in ja, javno te na to opozarjam. Ni vse splosna debata!
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Napisal/-a bronski1 Ne okt 17, 2010 10:51 am

Da ne odpiram novih tem bom kar tuka vprašalj ali se ,da izvozit datoteke na utorentu,kako in pa še outlook isto,ker bi dal usb in kasnjeje izvozil bom naložil novo pa bo mir vsaj mislim in ne bo težav.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po okt 18, 2010 7:09 am

bronski1 je napisal/-a:Da ne odpiram novih tem bom kar tuka vprašalj ali se ,da izvozit datoteke na utorentu,kako in pa še outlook isto,ker bi dal usb in kasnjeje izvozil bom naložil novo pa bo mir vsaj mislim in ne bo težav.

za torente nisem expert. outlook pa se da. najihteje bo če boš prebral na googlu kak vodič kako to storit. (bodi pozoren, če imaš express/windows mail ali MS 2000/2003/2007/2010). Jaz ponavadi izvozim email račun in kontakte maile pa najdem v fizičnem direktoriju in jih prekopiram potem v uvožen račun (v fizično datoteko). Če boš delal na ta način morem skrite datoteke vklopit (google it).

glede errorja pa je tako, da lahko da bo preinštalacija pomagala, lahko da bo pomagala na kratek rok, možnost pa je tudi, da sploh ne bo.. Jaz bi pognal še kak drug test (npr. Hirens boot cd)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov