Baileyz je napisal/-a:Tko da ja, seznanjena sm več al mn z vsem s čemer morm bit kar se faksa, profesorjev in dela tiče.. rada bi pač mal raziskala to možnost.
nevermind je napisal/-a:Jaz sem imel Brother tiskalnik, kopirc in faks v enem, in večjega sranja še nisem imel. Ko je bilo še polovico barve mi ni več printalo pa tudi, če je bila črna do maksimuma in sem rabil samo črno barvo. Potem me je zafrkavalo pri papirju - mi ga ni metalo ven, ko je printal in sem zemraj rabil tam odpirat. Faks me je tudi zafrkaval pa sem ga pravilno naštimal. Na koncu sem ga zašlatal v kontejner in si kupil laserski tiskalnik (samo črno printa).
Eazy-O je napisal/-a:
Praktično je definitivno imet. Če ti gre pa na tesno z denarjem pa vprašanje kaj se ti splača. Sploh potem, ko te nategujejo s cenami potrošnega materiala...
Baileyz je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Jaz sem imel Brother tiskalnik, kopirc in faks v enem, in večjega sranja še nisem imel. Ko je bilo še polovico barve mi ni več printalo pa tudi, če je bila črna do maksimuma in sem rabil samo črno barvo. Potem me je zafrkavalo pri papirju - mi ga ni metalo ven, ko je printal in sem zemraj rabil tam odpirat. Faks me je tudi zafrkaval pa sem ga pravilno naštimal. Na koncu sem ga zašlatal v kontejner in si kupil laserski tiskalnik (samo črno printa).
okej, exactly the info I wanted, pa ne mislm sarkastičnoampak to je recimo neki kar je dobr vedt..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov