Templar je napisal/-a:Še ena debilnost, ki sem jo opazil na Samsungu je izgled sistema. Imaš 7 že odprtih "strani" skozi katere lahko listaš ampak so prazne, že naložene aplikacije pa so spravljene v spet novem podmeniju po zgledu navadnih telefonov in jih iz tistega menija, ki je dostopen iz prve strani in se odpre kot tiste strani na namizju. Kakorkoli tisti ki že imate Galaxy S veste kaj razlagam in veste da je neumno...
Templar je napisal/-a:Na Samsungu baje celo obstajajo ampak po ene 10min sem obupal, brez da bi kaj dol naložil. Tako je Samsung na papirju zelo dober telefon, ki po tehničnih lastnostih na papirju 3GSa pokosi ampak jih razen zaslona ne opaziš ali ne moreš izkoristit ker nimaš na njem kaj drugega počet kot telefonirat in pisat SMSov... So pa barve na zaslonu res lepe in to je tudi to. Še en bonus Samsunga naj bi bil android ampak appov ni lahko jih sicer pišeš sam če se ti da.
Scoop, izmenjava z drugimi telefoni? No ko sem jaz nazadnje gledal si lahko bluetooth uporabljal zgolj za povezavo z računalnikom. Se opravičujem, če to ne drži več
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov