Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Emir.B
Nov uporabnik

Rabim enga ki je prijavljen na E-bay -u....

Napisal/-a Emir.B Pe nov 05, 2010 8:09 pm

Pozdravljeni. Sem novi na forumu :hi
Zanima me kdo je, prijavljen na E-bayu in ga uporablja. Enga bi rabil da bi mi, narocil nekaj Herepinih modelov od tovornjakov. Ker sem oboževalec. Ker ma sam se nekaj mal komadov na zalogi, rabim enga podhitno, ce lahko da bi lahko narocil. Ker ce bi se prijavil in cakal na geslo, bi on ze vse zadnje modele prodal !!! Ce je kdo naj posle ZS ali pa naj tukaj pise.

LP. (Jaz sem iz Zagorja ob Savi)

kayamm
Nov uporabnik

Re: Rabim enga ki je prijavljen na E-bay -u....

Napisal/-a kayamm Pe nov 05, 2010 8:28 pm

Ocitno se nisi probal prijavit, ker ne cakas prakticno nic za dobit geslo, izbral si pa najdaljso pot.. sprasevat na forum "ce" je kdo prijavljen na ebay :roll:

Emir.B
Nov uporabnik

Napisal/-a Emir.B Pe nov 05, 2010 8:47 pm

kayamm je napisal/-a:Ocitno se nisi probal prijavit, ker ne cakas prakticno nic za dobit geslo, izbral si pa najdaljso pot.. sprasevat na forum "ce" je kdo prijavljen na ebay :roll:

Ja men so tku eni pravl kukr so slisal prek Facbooka. Ja eno je pa tud res kr nisem izurjen kej na e-bayu pa bi lahko kej zajebu...tk da sprasujem se mam se 4 dni ...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po nov 08, 2010 11:20 am

kayamm je napisal/-a:Ocitno se nisi probal prijavit, ker ne cakas prakticno nic za dobit geslo, izbral si pa najdaljso pot.. sprasevat na forum "ce" je kdo prijavljen na ebay :roll:

jaz sem 5let nazaj dobil po klasični pošti geslo.. zdaj je kaj drugače?

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Po nov 08, 2010 11:25 am

Mene tut zanima če je kdo ki naroča prek ebay-a. Eno malenkost bi rabil, lahko na privat piše da se zmeniva ;) Se zahvaljujem v naprej če bo kkšna dobra duša.... :lol:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov