Z punco imava velik problem..

Punci se je zadnji mesec zacel malo majati sprednji zob(mislim,da je enica-zgornji spredaj)...Svojega zobozdravnika ni imela,zato sva se,da ne bi imela problemov z zobom odločila za samoplačniško ordinacijo v Lj(zelo priznano in pa seveda drago!!)to sem izvedu pri plačilu in pa kasneje tudi na forumih

Da pa povem kako se je začelo..
Na internetu sva iskala primernega zobozdravnika in ga najdla.Punca je še isti dan poklicala in opisala svoj problem,zato so jo tudi takoj drugi dan naročili.Po telefonu so ji omenjali prvo slikanje in na podlagi tega primerno zdravljenje!

No vse super in prav dokler se ni začelo

Punca je sla zal sama do tega zobozdravnika nevedoč kaj se bo zgodilo!Prvo so jo poslali na slikanje(tako smo bili dogovorjeni)Ok,vse lepo in prav.Po 15ih minutah jo je zobozdravnik poklical v ordinacijo(si je mislila ok..bomo pogledali kaj je narobe)in kaj se je zgodilo..takoj ko se je usedla je zobozdravnik brez predračuna,pogovora itd.. začel z postopkom odstranitve zoba!!sprva je mislila,da gre za pregled ampak ko je zobozdravnik dal inekcijo in začel puliti in delati na svojo pest brez predhodnega dovoljenja moje punce!!!

Drugo jutro je bila zjutraj v sluzbi..hvala bogu je dobila dopust in tako sma poklicala navsezgodaj v ordinacijo in povedala,da ji je zob ven padel in kdaj lahko pride.Bili prijazni zelo tako,da so jo naročili isto dopoldne...OK...Peljem punco v ordinacijo zobozdravnik jo takoj vzame nato pride po 15-minutah ven z priterjenim zobom.To so seveda vzeli pod garancijo,ker drugače jim itak nebi plačal za njihovo nesposobno delo!Vse lepo in prav dokler se ji včerej spet pade ven..boga revica vsa živčna in prestrašena sploh več ne ve kaj bi naredila.Zaradi tega ji trpi sluzba,privato življenje pa tudi samozavest ji pada pa tudi zobozdravniku več ne zaupa

Vsi vemo kako so prednji zobi pomembni pri hranjenju,izgledu itd.. sedaj pa,ker ga nima jo to zelo moti ze prej je 1-teden komaj kej pojedla,ker se je bala da bo ven padu.
Jst sem se malo pozanimu in zvedu,da je edina rešitev predragi implant.Ker je zobozdravnik delal na svojo pest brez predhodne privolitve ji je naredil veliko škodo v smislu financ in pa osebnega zadovoljstva samga z sabo in nevedoč kaj jo še čaka.
Obračam se na vas,ker ne vem kaj narediti?Morem pa povedati,da jim je punca ostala dolzna se okoli 200eu katere ni plačala saj ji nisem dovoli,ker zelo sovrazim šlamparijo!Razočaran pa sem najbolj nad zdravnikom,kateri ji je naredil več skode kot koristi pa zraven še mastno računal

Namesto,da bi ji povedal,da če se zob vzame ven kaj sledi pa ji niso nič povedali sedaj pa smo tam kjer smo..Sam osebno se grem jutri z njimi pogovoriti,da vidim kaj bodo rekli če pa ne mislijo prevzet krivde pa popravit vsaj delno na svoje stroške,razmišljam da jim ne plačam preostali dolg pa tudi da proti njim sprozim kakšen postopek(varstvo potrošnikov..)zasebna tožba?
Zato pa sedaj vas sprašujem kaj bi vi naredili v takem primeru?
Kaj mislite,da lahko s tem dosezem(varstvo potrošnikov)?
Prosim vas da mi priporočite kakšnega dobrega samoplačniškega zobozdravnika-ico kateremu bi vi šli pa,da ni preveč drag-predrag,da ji vsaj nekako uredi to zmešnjavo..
Hvala za vse koristne informacije
Lp