Baileyz je napisal/-a:Mam še js mimogrede eno vprašanje, imam HP probooka, praktično novega.. pred kratkim mi je začel ven metat po večkrat na dan, celo po večkrat na uro opozorilo da mi catalyst control center ne dela.. what's the deal?![]()
adis je napisal/-a:Baileyz je napisal/-a:Mam še js mimogrede eno vprašanje, imam HP probooka, praktično novega.. pred kratkim mi je začel ven metat po večkrat na dan, celo po večkrat na uro opozorilo da mi catalyst control center ne dela.. what's the deal?![]()
tj. dodatek za grafično kartico. bo treba še 1x instalirat grafično oz. zagnati popravek že instaliranih driverjev.
Baileyz je napisal/-a:adis je napisal/-a:Baileyz je napisal/-a:Mam še js mimogrede eno vprašanje, imam HP probooka, praktično novega.. pred kratkim mi je začel ven metat po večkrat na dan, celo po večkrat na uro opozorilo da mi catalyst control center ne dela.. what's the deal?![]()
tj. dodatek za grafično kartico. bo treba še 1x instalirat grafično oz. zagnati popravek že instaliranih driverjev.
predvidevam da mi ti tega ne bi mogu zrihtat..
im nobody je napisal/-a:jaz mam prenosik 99% časa prikloplen na štromu in ne na bateriji...smrt za rač je oz. za baterijo da je skos na štromi prikloplena razn takrat ko se fila...to je tako kokr da bi mel tel skos na adapterju...in to so me tudi opozorili ob nakupu...imam pa fujitsu siemens pa nimam pripomb...nobenega problema
Baileyz je napisal/-a:A pol glede baterije je najbolš da če ga maš na elektriki jo daš vn?
Scorp84 je napisal/-a:jaz mam prenosik 99% časa prikloplen na štromu in ne na bateriji...smrt za rač je oz. za baterijo da je skos na štromi prikloplena razn takrat ko se fila...to je tako kokr da bi mel tel skos na adapterju...in to so me tudi opozorili ob nakupu...imam pa fujitsu siemens pa nimam pripomb...nobenega problema
Dej nehi. Ok za bateriji ni nič narobe če je nonstop na polnilcu, ampak obratno, sama elektronika drži baterijo v formi. Res pa da pridejo do napak, ampak to so krive celice v bateriji. Dovolj je da se ena sama sesede in elektronika blokira, da nebi prišlo do kakšnih resnih poškodb. Edino bateriji je moteče, da se pregrevajo. Ampak kolikor gledam, se dogaja sam prenosnikom, ki imajo zelo slabo poskrbljeno hlajenje. Ali pa se baterija nahaja v sredini samega prenosnika, ki se veselo greje.
Sam imam 3 leta star dell prenosnik z 9 celično baterijo, do danes je izgubila samo pol ure kapicitete. Še danes mi deluje najmanj 5 ur do 5.30. Ko je bil nov je držal max 6 ur. Imam pa ga nonstop na polnilcu, baterija pa ne gre iz prenosnika. Pa večkrat baterijo ne spraznem do konca. Res da pri mojemu prenosniku štrli baterija ven in ni izpostavljeni toploti.
Še bolj zanimiv je primer moja sestra, ki pa ima hp. Prenosnik je isto kupljen pred 3 leta, še dandanes drži 2 uri, tako kot je ob nakupu. Pa da ne govorim kako skrbi za njega![]()
Teli naši serviserji pa tudi učasih buče ven mečejo, kot bi bili prodajalci. Kot sem omenil, vse prenosnike ki sem jih doma dobil, je bilo zaradi defektne celice (verjetno že v proizvodnji) ob kateri vezje blokira. V tem primeru je treba celico zamenjat in vezje resetirati. Žal ne gre pri vseh tako in je treba komplet novo baterijo kupiti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov