Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Nastavitve brskalnika?

Napisal/-a primozek68 So apr 23, 2011 5:36 pm

Dan.
V čem je problem. Ne prikaže mi slik avatarjev na avtomobilizmu, v določenih galerijah po netu ne morem gledat slik, oz. odpre samo prvo sliko, ostale se pa kao nalagajo. V javascript console mi izpisuje '' neznana lastnost, ali pričakovana barva, width, height, ipd. Najava opuščena''. Brskalnik je mozilla, vindovsi pa vista.

Hvala za info.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Nastavitve brskalnika?

Napisal/-a MacTron So apr 23, 2011 10:54 pm

Se je morda ze kaj pritisnilo na rubriko - pobrisi cache? Mimogrede pa tudi nisi povedal katero ver. imas. Predvidevam da 4.0 in v kolikor je ta ver. ti nadaljujem s tekstom o malih bugih, ki pestijo se to ver. namrec ni ravno se vse v kompatibilnem skupaj z JS in JC. Predvidevam pa tudi, da si imel prej prav tako tudi mozillo firefox-a in seveda stare verzije jave 12, 13, 15 itd. Poizkusi kompletno izbirsati vse plugine in vse kar bi lahko bilo od prejsnje 3.x ver. nato pa posodobi zadnjo Javo 6.23
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne apr 24, 2011 2:53 pm

Mac, as always.

Najprej hvala za odgovor. Verzija Firefoxa je 3.6.16. Cache sem pobrisal. Java je 6.0_24. Sem poskusil, vendar spet ne dela. Je kaj mogoče okoli security nastavitev, piškotkov,...? Spreminjal nisem nič, tko, da... Aja, v JavaScript Console ostajajo opozorila Najava opuščena, neznana lastnost, najden ''*'', zoom, height in podobno.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po apr 25, 2011 12:00 pm

primozek68 je napisal/-a:Mac, as always.

Najprej hvala za odgovor. Verzija Firefoxa je 3.6.16. Cache sem pobrisal. Java je 6.0_24. Sem poskusil, vendar spet ne dela. Je kaj mogoče okoli security nastavitev, piškotkov,...? Spreminjal nisem nič, tko, da... Aja, v JavaScript Console ostajajo opozorila Najava opuščena, neznana lastnost, najden ''*'', zoom, height in podobno.

Aha, sedaj sem sele videl kaj si gledal v tej konzoli. Te opozorila so bolj kot ne le nepravilnosti v CSS-ju in ne vplivajo toliko na tvojo napako, da ne mores gledati slik (morda v kaksem sklopu, kjer je polno napak se v CSS-ju se pravi, da je ze v startu not valid CSS page). Te strani lahko tudi preizkusis tu: http://www.w3.org/QA/Tools/ imas polno "veljavnikov" in v kolikor je zelena potem je popolno, vendar je to tudi pogojeno z maso in seveda vsemi elementi v sklopu page-a. Naj te opozorim se na nekaj in sicer tudi na napake *.js, ki pa so lahko le zacasne v konzoli se pravi zopet le neka napaka v vrstici (to je java programiranje) nekatere napake pokaze tudi zaradi neveljavnih vrstic z IE (v kolikor gledas v FF) nekatere tudi zaradi podvajanja itd. Zato npr. pri nekaterih starejsih browserjih novejse strani ne delujejo, ker ze v coru ni vse ok.

Glede na tvojo napako (slike in ne JS opozorila), poizkusi se v IE katerokoli ver. ze imas (vendarle imas ze Visto, ki nima vec starejse od 7.x), vendar vseeno poizkusi se enkrat (ce ze nisi) kompleten uninstall FF, ker deln (reinstall) pusti vse nastavitve v sistemu. Morda bi lahko tudi podal tocno stran kjer se ta napaka pojavi (za lazji dialog dalje).
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov