primozek68 je napisal/-a:Mac, as always.
Najprej hvala za odgovor. Verzija Firefoxa je 3.6.16. Cache sem pobrisal. Java je 6.0_24. Sem poskusil, vendar spet ne dela. Je kaj mogoče okoli security nastavitev, piškotkov,...? Spreminjal nisem nič, tko, da... Aja, v JavaScript Console ostajajo opozorila Najava opuščena, neznana lastnost, najden ''*'', zoom, height in podobno.
Aha, sedaj sem sele videl kaj si gledal v tej konzoli. Te opozorila so bolj kot ne le nepravilnosti v CSS-ju in ne vplivajo toliko na tvojo napako, da ne mores gledati slik (morda v kaksem sklopu, kjer je polno napak se v CSS-ju se pravi, da je ze v startu not valid CSS page). Te strani lahko tudi preizkusis tu:
http://www.w3.org/QA/Tools/ imas polno "veljavnikov" in v kolikor je zelena potem je popolno, vendar je to tudi pogojeno z maso in seveda vsemi elementi v sklopu page-a. Naj te opozorim se na nekaj in sicer tudi na napake *.js, ki pa so lahko le zacasne v konzoli se pravi zopet le neka napaka v vrstici (to je java programiranje) nekatere napake pokaze tudi zaradi neveljavnih vrstic z IE (v kolikor gledas v FF) nekatere tudi zaradi podvajanja itd. Zato npr. pri nekaterih starejsih browserjih novejse strani ne delujejo, ker ze v coru ni vse ok.
Glede na tvojo napako (slike in ne JS opozorila), poizkusi se v IE katerokoli ver. ze imas (vendarle imas ze Visto, ki nima vec starejse od 7.x), vendar vseeno poizkusi se enkrat (ce ze nisi) kompleten uninstall FF, ker deln (reinstall) pusti vse nastavitve v sistemu. Morda bi lahko tudi podal tocno stran kjer se ta napaka pojavi (za lazji dialog dalje).