Napisal/-a GrEgEcN95 Ne maj 22, 2011 11:51 am
Pozdrav.
Torej kot je že ime teme imam probleme z to majhno živaljo kuno. Na vikendu nam je ta golazen prišla nekako pod streho in se je tam tudi naselila. In sicer do sedaj smo jo poskušali spraviti ven z večimi stvarmi in nič ni zaleglo. Sedaj pa je že resnično treba, kajti na vrhu nam od 5 luči samo 2 delujeta in me je že pošteno strah vsakič luči prižgat v zgornjem nadstropju, da nebi prišlo do česa, kajti če so te kune pregrizle kakšne žice ni več heca. Kupil sem "preganjalec kun" tole stvar , ki piska vendar ku*ac to nič ne zaleže. Nastavil sem 3 pasti ( sveže piščančje meso, jajce, celo mrtvega ptiča, ker baje kune gredo na perje...) a nič od tega ne zaleže. Presneto pametne živali so to. Pasti sem nastavil tam, kjer je bilo največ svinjarije ampak vseeno še nič. Imel sem tudi lovca a ni zaleglo, ker ne vem točne točke kjer te živali sploh pridejo noter.
Sedaj pa prebral sem že po nekaterih forumih kaj vse zaleže a nekako pravega odgovora ne dobim nikjer. Ene stvari so mi malo smešne a tudi to sem pripravljen narediti samo da jih naženem ( radio na podstešju nastavit, da baje jih glasnost moti in se odstranijo).
Prosil bi če ima kateri kakšen drug predlog, ali ce je celo sam imel podobne probleme in kako se jih je rešil.
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."