Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
tomicart
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

nekaj mojih risb avtomobilov

Napisal/-a tomicart Če jul 28, 2011 3:48 pm

Pozdravljeni, no rad bi vam pokazal nekaj svojih risb, sam sem ljubitelj avtomobilizma in verjamem da vam bodo zelo všeč, vse so narisane z svinčnikom na različne formate papirja, vloženo zelo veliko ur risanja...
...najprej Lamborghini (velikost A3)
Slika

Uploaded with ImageShack.us
...Ferrari (velikost A3)
Slika

...in Maserati (velikost A2)
Slika

več si lahko preberete na http://www.tomic-art.com večje slike pa si lahko ogledate tudi tukaj http://tomdal.deviantart.com/
lep pozdrav in hvala za ogled :hi

Uporabniški avatar
^^[LuKa]^^
Novinec

Kraj: Maribor

Re: nekaj mojih risb avtomobilov

Napisal/-a ^^[LuKa]^^ Če jul 28, 2011 3:58 pm

Pohvale :D se vidi da imaš žilico za risanje.

LP Luka
\m/ metal heart is hard to tear apart \m/

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če jul 28, 2011 4:03 pm

Ok to pa je ZELO impresivno :shock: Slike so res odlične!

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Če jul 28, 2011 4:05 pm

odlično! sicer se ne spoznam samo zgledajo mi fenomenalno, čestitke.

Uporabniški avatar
egster
Novinec

Napisal/-a egster Če jul 28, 2011 4:18 pm

Tebe bi pa lahko zaposlili v avtomobilskem dizajnu, če imaš kakšne dobre ideje :) V glavnem odlične risbe, kar tako naprej. Najbolj me je impresioniral Maserati :)

PS. Koliko časa približno porabiš za eno narisat?
BMW 530d M E60
Audi A4 Cabrio 3.0 quattro

Uporabniški avatar
tomicart
Nov uporabnik

Napisal/-a tomicart Če jul 28, 2011 4:27 pm

^^[LuKa]^^ je napisal/-a:Pohvale :D se vidi da imaš žilico za risanje.

LP Luka

ninjeti je napisal/-a:Ok to pa je ZELO impresivno :shock: Slike so res odlične!

berlonso je napisal/-a:odlično! sicer se ne spoznam samo zgledajo mi fenomenalno, čestitke.

Hvala :-D

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Če jul 28, 2011 4:29 pm

Res lepo :shock: Očudujem take ki imajo tak talent kot ti ;)

Uporabniški avatar
tomicart
Nov uporabnik

Napisal/-a tomicart Če jul 28, 2011 4:30 pm

egster je napisal/-a:Tebe bi pa lahko zaposlili v avtomobilskem dizajnu, če imaš kakšne dobre ideje :) V glavnem odlične risbe, kar tako naprej. Najbolj me je impresioniral Maserati :)

PS. Koliko časa približno porabiš za eno narisat?

Hvala, ja sem razmišljal malo mogoče se specializiram hehe, ja Maseratija sem nazadnje naredu mal se vid da sem napredoval hehe, odvisno kolk je detajlov npr. Maseratija sm risu približno 30ur cca...

Renault VG je napisal/-a:Res lepo :shock: Očudujem take ki imajo tak talent kot ti ;)

Hvala kolega ;)

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Če jul 28, 2011 4:52 pm

skoraj tako chip foose

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če jul 28, 2011 5:11 pm

Wow, maš talent. Drži se tega, pa upam da ti kdaj uspe v tej smeri. Veliko sreče!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jul 28, 2011 5:57 pm

Slika
Slika

khm, narisal si jih, ali prerisal ;) ?

Temu bi težko rekli dobra ideja, kajne?

Uporabniški avatar
tomicart
Nov uporabnik

Napisal/-a tomicart Če jul 28, 2011 7:32 pm

crxdelsol je napisal/-a:skoraj tako chip foose

;)

McLaren je napisal/-a:Wow, maš talent. Drži se tega, pa upam da ti kdaj uspe v tej smeri. Veliko sreče!

Hvala ;)

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore Če jul 28, 2011 7:38 pm

Res dobre ;)

Uporabniški avatar
tomicart
Nov uporabnik

Napisal/-a tomicart Če jul 28, 2011 7:41 pm

Lignage je napisal/-a:Slika
Slika

khm, narisal si jih, ali prerisal ;) ?

Temu bi težko rekli dobra ideja, kajne?

no to je referenčna slika, lahko temu tudi rečeš prerisal, se ti zdi da ga lahko v nulo narišeš kr iz glave hehe ;)

Slika

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Če jul 28, 2011 8:01 pm

Super slike, bi pa vprašal, če si že sam kakšen koncept narisal oz. čisto svojo idejo prenesu na papir?

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jul 28, 2011 8:45 pm

tomicart je napisal/-a:no to je referenčna slika, lahko temu tudi rečeš prerisal, se ti zdi da ga lahko v nulo narišeš kr iz glave hehe ;)

Referenčna slika(?). Ravno v tem je smisel, da ti sam znaš od sebe nekaj narisat, a se ti ne zdi? Ti pa očitno osnovo prekopiraš, potem pa gledaš original in sliko senčiš s svinčnikom? Ne razumem zakaj bi nekdo fotografijo predelal v risbo s svinčnikom in zato porabil 30 ur...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če jul 28, 2011 9:00 pm

Lignage je napisal/-a:
tomicart je napisal/-a:no to je referenčna slika, lahko temu tudi rečeš prerisal, se ti zdi da ga lahko v nulo narišeš kr iz glave hehe ;)

Referenčna slika(?). Ravno v tem je smisel, da ti sam znaš od sebe nekaj narisat, a se ti ne zdi? Ti pa očitno osnovo prekopiraš, potem pa gledaš original in sliko senčiš s svinčnikom? Ne razumem zakaj bi nekdo fotografijo predelal v risbo s svinčnikom in zato porabil 30 ur...

to niti mal ni lahko "prerisat", vsaj jst vem da nebi tko narisu kot on, da je dobesedno identična originalni...in vrjamem da zna tut sam od sebe kej narisat (pa nej dokaže ;) )! sej chip foose tut preriše avto, ko nariše idejo kako nej bi zgledal, ko bo predelan (overhaulin)...sam da on vid avto v živo...torej tut on ne zna risat :roll:

p.s. maš talent tomicart

Uporabniški avatar
tomicart
Nov uporabnik

Napisal/-a tomicart Če jul 28, 2011 9:02 pm

weasel je napisal/-a:Super slike, bi pa vprašal, če si že sam kakšen koncept narisal oz. čisto svojo idejo prenesu na papir?

Hvala, ja nekaj jih mam vendar malo... bom poiskal ;)

Kegl je napisal/-a:
Lignage je napisal/-a:

to niti mal ni lahko "prerisat", vsaj jst vem da nebi tko narisu kot on, da je dobesedno identična originalni...in vrjamem da zna tut sam od sebe kej narisat (pa nej dokaže ;) )! sej chip foose tut preriše avto, ko nariše idejo kako nej bi zgledal, ko bo predelan (overhaulin)...sam da on vid avto v živo...torej tut on ne zna risat :roll:

p.s. maš talent tomicart

Hvala Kegl, res je, mislim da si povedal bistvo točno tko je... očitno nš kolega ne razume smisel kreativnosti, ustvarjanja in doseganje nečesa kar se ne zdi lih "uizi", vse bazira na neki predhodni ideji, stvaritvi oz. v tem primeru avtomobilu, (bla bla od kočije pa do tega), morda on ustvarja kr iz vakuuma zato se mu to zdi "kr neki" ...

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jul 28, 2011 9:53 pm

tomicart je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:p.s. maš talent tomicart

Hvala Kegl, res je, mislim da si povedal bistvo točno tko je... očitno nš kolega ne razume smisel kreativnosti, ustvarjanja in doseganje nečesa kar se ne zdi lih "uizi", vse bazira na neki predhodni ideji, stvaritvi oz. v tem primeru avtomobilu, (bla bla od kočije pa do tega), morda on ustvarja kr iz vakuuma zato se mu to zdi "kr neki" ...

:)

Tvoja risba bazira na fotografiji, kar je očitno, in ne vem kje ti vidiš kakšno predhodno idejo ali stvaritev? Oprosti :?
Zame je tole daleč stran od smisla kreativnosti, ne vem kaj je na tej risbi, ki je plagiat fotografije, kreativnega? :roll:

Sicer si pa sam sebi priznal, da je težko narisat avto kar iz nule, ampak ravno to je bistvo, ane...?

Uporabniški avatar
tomicart
Nov uporabnik

Napisal/-a tomicart Če jul 28, 2011 10:21 pm

Lignage je napisal/-a:
tomicart je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:p.s. maš talent tomicart

:)

Tvoja risba bazira na fotografiji, kar je očitno, in ne vem kje ti vidiš kakšno predhodno idejo ali stvaritev? Oprosti :?
Zame je tole daleč stran od smisla kreativnosti, ne vem kaj je na tej risbi, ki je plagiat fotografije, kreativnega? :roll:

Sicer si pa sam sebi priznal, da je težko narisat avto kar iz nule, ampak ravno to je bistvo, ane...?

bla bla bla zdi se mi kompliciraš in ni se ti treba opravičevat za mnenje,ti pač tko misliš, ... loti se risanja, za začetek nariš enga fičkota, pa se bova potlej pogovarjala naprej če nimaš kej bl pametnejšga za vprašat, pa prešalti na drugo temo kot npr. "kako bit najpametnejši na forumu avtomobilizem.com!!" :con
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov