Napisal/-a Caesares To avg 23, 2011 12:58 pm
Pozdravljeni!
Imam težavo in sicer sem kupil Karcherjev štrajfiks v Avstriji, po 2 mesecih mi je enostavno crknil oz. ostal brez moči.
Klical sem na prvi pooblaščen servis, kjer so mi dejali, da stvari, ki niso bile kupljene pri njih, ne servisirajo (???). Zadevo je oče nesel na drug pooblaščen servis, kjer so ga sredi julija tudi sprejeli in povedali očetu, da bo moral čakati cca. 7 dni. Ker se zadeva ni nikamor premaknila, jaz pa sem bil vmes na dopustu, sem jih sredi avgusta klical, pa so mi rekli, da je tam en kup mašin, pa da so dopusti in da bodo poklicali, ko bo. In danes so res klicali očeta, da oni pa tega ne bodo popravljali, da je preveč uničen, da je olje zmetalo ven, da bodo porabili preveč rezervnih delov in da ga bo šef ubil, če to popravlja. Rekel je še, da je to en amaterski stroj (Karcher 5.70) in da smo ga "preterali", čeprav mu je oče rekel, da ga vse skupaj nismo uporabljali več kot 5 ur.
Jutri gre oče tja, pa me zanima, kaj naj storimo? Ali pustit tam in zahtevat popravilo oz. po 45 dneh nov stroj? Ali ga odnest nazaj v Avstrijo?
Če ima kdo kakšno idejo, bi prosil za pomoč.
Hvala in lep pozdrav.