Naj počiva v miru. Sožaljam se pridružuje tudi facebook profil Avtomobilizem.com.

sebaveh je napisal/-a:Da bi se pa kdo spomnil še na Slaka in Brendija, to pa ne.![]()
Naj počivajo v miru.
~toMmy~ je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Da bi se pa kdo spomnil še na Slaka in Brendija, to pa ne.![]()
Naj počivajo v miru.
Ravno nekaj takšnega sem imel napisat, preden sem (ponovno) odprl to temo in prebral tvoj post. Zdi se mi malce žalostno, da se zanemari nekdo, ki je na našem ozemlju imel veliko večji vpliv, žaluje se pa za enim uspešnim ameriškim podjetnikom. Ja saj vem, da je je imel zelo pomemben vpliv na področju računalništva ipd., ampak tudi brez njega bi se zadeve razvile. Skoraj smešno je to, da je verjetno to žalovanje tudi na naših tleh predvsem posledica slavljenja iPhone-a, ki je v štartu požel uspeh predvsem med ozkoglednimi američani![]()
Da je pa en ameriški biznismen bolj pomemben od dveh glasbenikov, ki sta nas skoraj vse tukaj spremljala od rane mladosti, je zelo "dober" znak, kakšne privilegije ima današnja družba.
~toMmy~ je napisal/-a:Lahko zbrišete in ne gre se za to kdo je v širšem merilu bolj pomemben, ampak na koga se spomnimo Slovenci in na koga ne. V tem primeru me moti tudi "uradni" (ne)odziv a.com.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov