branee je napisal/-a:danes imas moznost kupit kamere z izredno visoko resolucijo, ki so tako kot je nekdo napisal lahko nastavljene, da ko zaznajo premik zacno snemat doma vam nastimajo streznik in ta streznik npr pri nas lahko belezi premikanje, ce je le to zmerno 5 tednov. (toliko casa naj bi shranjeval). Brskanje po posnetkih je izjemno lahko(Dobis obicajni ekran, ki je deljen in pa brezzicno misko s katero delas cisto vse, hitri, pocasni posnetki, priblizevanje, dolocanje ostrosti posnetka, posnetek lahko na strezniku zapeces na DVD - ga samo da v primeren format za racunalnik.)
Mislim stvar je super enostavna, sicer je kar precej drazja kot 500€, ampak ce imas doma nekaj vrednega potem tak strosek sprejmes.
Aja pa kaksna nalepka na zunanji ograji da je objekt tehnicno varovan je dobrodosla
ejsim je napisal/-a:Par mesecev nazaj, so k nam sredi belega dneva prišli 4 Madžari, bil sem sam, prodajali so tepihe, imeli pa naj bi jih v prtljažniku v starem Opel KadetuNekako sem se jih po daljšem prepričevanju znebil. In če se jih ne bi? Kaj mi ostane? V takem primeru ti pomaga edino orožje mogoče pes ali še kak sosed....
TrijoAdijo je napisal/-a:ejsim je napisal/-a:Par mesecev nazaj, so k nam sredi belega dneva prišli 4 Madžari, bil sem sam, prodajali so tepihe, imeli pa naj bi jih v prtljažniku v starem Opel KadetuNekako sem se jih po daljšem prepričevanju znebil. In če se jih ne bi? Kaj mi ostane? V takem primeru ti pomaga edino orožje mogoče pes ali še kak sosed....
Za take nebodijihtreba imam vedno pripravljen PAINKILLER:
Če pa to ne pomaga, potem pa "tomahawk":
Preverjeno deluje...
croma_man je napisal/-a:pametna investicija v današnjih časih, motion senzor kamere, senzorji, GSM alarm, snemanje na PC doma ob premikih...
vse skupaj če se znajdeš te ne stane 500€.
Courage™ je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:pametna investicija v današnjih časih, motion senzor kamere, senzorji, GSM alarm, snemanje na PC doma ob premikih...
vse skupaj če se znajdeš te ne stane 500€.
Ker so tudi meni cirka mesec dni nazaj vrdli v stanovanje, bom zelo vesel, ce o tem napises kaj vec!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov