ninjeti je napisal/-a:Jaz bi podpisal pogodbo in mu potem dajal toliko, koliko sem podpisal pogodbo![]()
Če bi delal probleme pa bi itak mel vse črno na belem. Toliko je napisano in to je to
B|ind je napisal/-a:Jaz sem predvsem vprašal iz informativnega vidika, ker sicer mu mislim plačevati znesek za katerega se bova dogovorila.
adis, kako oz. na osnovi česa lahko kar tako dvigne najemnino ? Ne razumem.. ?
Razen če v pogodbi tako piše..ampak seveda take pogodbe nebom podpisal.
edit:
Ja, malo je problematično tudi to da se mi zdi da ima človek resne denarne (in še kakšne drugačne) težave in mu zaradi tega ne zaupam najbolje. In me je strah da se kje ne opečem.. ker na tem področju nimam resnih iskušenj.
Nebi rad v prihodnjih mesecih še kakšne teme odpiral u vezi napremičninskega prava ali kaj podobnega
adis je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Jaz bi podpisal pogodbo in mu potem dajal toliko, koliko sem podpisal pogodbo![]()
Če bi delal probleme pa bi itak mel vse črno na belem. Toliko je napisano in to je to
če sta oba ( najemnik in najemodajalec) poštena in "normalna" bosta najprej sledila ustnemu dogovoru in šele nato "papirnemu" dogovoru...
B|ind je napisal/-a:ninjeti in s čem recimo te/me lahko naplahta ?
Recimo da izključimo kake tehnične težave ker v tem primeru gre za novo stanovanje oz. rabljeno 6 mesecev.
branee je napisal/-a:V , v primeru da ne in je prostor prazen jih se vec kosta, po novem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov