lizard je napisal/-a: in mi še vedno ni jasno kaj točno jih tako zelo muči? A to da v bibliji piše, da se bogu gnusijo istospolno usmerjeni? Ja za zakaj jih je pa potem ustvaril take?
jack86 je napisal/-a:Se je kdo vprašal, kako bo družba sprejela otroka istospolnih staršev?
x2...naša družba se bo morala kmalu odpreti, nujno!jack86 je napisal/-a:Se je kdo vprašal, kako bo družba sprejela otroka istospolnih staršev?
Ne! Jaz se nikoli ne sprašujem kako bo družba sprejela kakšno stvar.
Kritik je napisal/-a:Odločno ZA.
Lp
gecco je napisal/-a:x2...naša družba se bo morala kmalu odpreti, nujno!jack86 je napisal/-a:Se je kdo vprašal, kako bo družba sprejela otroka istospolnih staršev?
jack86 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:x2...naša družba se bo morala kmalu odpreti, nujno!jack86 je napisal/-a:Se je kdo vprašal, kako bo družba sprejela otroka istospolnih staršev?
Za spremembo razmišljanja družbe bo potrebno počakati na menjave generacij. Mišljenje ljudi ne moreš spremeniti, sploh pa čez noč.
Ronin je napisal/-a:Proti. S tem zakonikom se vracamo za leseno zlico in vse gre vprid cerkvi.
jack86 je napisal/-a:Se je kdo vprašal, kako bo družba sprejela otroka istospolnih staršev?
Naša družba še ni na taki stopnji, da bi to normalno sprejela.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost