Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

a33
Novinec

Država nas ropa

Napisal/-a a33 So jan 14, 2012 12:22 pm

Opažate sledeče : ?

Država in občine izdaja namišljene odločbe, neralne odgovore, astronomsko visoke takse na vsako malenkost

Država nas ropa. Sramotno je da je v javni upravi vojska birkoratov ki nič pametnehga ne delajo, niso se zreducirali glede na krizo in so samo lačni denarja in to na vsak način. Tako početje vodi v propard. uprimo se.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Re: Država nas ropa

Napisal/-a fare So jan 14, 2012 12:30 pm

Ja to ni enostavno v SLO. Preveč smo pohlevni, za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni. Pa se bomo odselili od tukaj ne, pa vseeno če je to Australia ali Aljaska samo da se da živeti. Raje sem na koncu natakar ali gordzar nekje daleč kot pa brezposeln profesor v Slo če pride tako daleč še posebej ker imam družino še za preživljati. lp.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So jan 14, 2012 2:37 pm

a33 je napisal/-a:Opažate sledeče : ?

Država in občine izdaja namišljene odločbe, neralne odgovore, astronomsko visoke takse na vsako malenkost

Država nas ropa. Sramotno je da je v javni upravi vojska birkoratov ki nič pametnehga ne delajo, niso se zreducirali glede na krizo in so samo lačni denarja in to na vsak način. Tako početje vodi v propard. uprimo se.

DOBRO JUTRO :!: =P

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne jan 15, 2012 12:00 pm

Js bi prvo ukinu nadomestilo za vse poslance, ki revezi izgubijo sluzbo. Drugo: kazensko ovadil nedelovanje poslancev, ki se vzdrzujejo glasovanj. HaLO: mar pozabljajo, da oni nic ne ustvarjajo da sluzijo na racun delavcev, ki polnijo proracun? Fantje in dekleta: pocasi bodo prisli na realna tla..V tujini znajo drzave cenit delavce.In pocasi bo v nasi ljubi drzavici zmanjkal hlapcev. V tujini bos svoje znanje lahko drago prodal.
In dokler se bodo zakoni (taksni in drugacni) sprejemal na pobude in predloge diplomantov FDV (kjer je najtezji predmet vhodna vrata in kjer lahko pades le po stopnicah-ce sem koga uzalil se opravicujem), bo pac tako, kot je. Oz. se slabse.
In ko pravijo pametnjakovici: ne sprasujte se, kaj nam drzava lahko naredi ampak, kaj lahko mi naredimo za drzavo?! Haloooo, kaj pa mam js od drzave? Niti zagotovila, da bom, ce docakam penzijo, le to imel.
Slika

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Ne jan 15, 2012 8:43 pm

Če misliš, da nas zares ropa se preseli drugam, mi bomo vedno neka mešanica med Evropo in Balkanom, plače Balkanske in Evropske cene :lol:

Me sploh čudi, da nekateri tolk stokate, kok mal zaslužte, manj hodte na kavice, pa sokce, pa žure, pa v trgovince pa bo tud več denarja ostal.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Ne jan 15, 2012 11:24 pm

tiguan je napisal/-a:Če misliš, da nas zares ropa se preseli drugam, mi bomo vedno neka mešanica med Evropo in Balkanom, plače Balkanske in Evropske cene :lol:

Me sploh čudi, da nekateri tolk stokate, kok mal zaslužte, manj hodte na kavice, pa sokce, pa žure, pa v trgovince pa bo tud več denarja ostal.

Živel boš pa za...? Avto pa moko, da si boš kljukušo delal? Aja, sory, za kljukušo rabiš še krompir! Nekateri tolk govorijo o svobodi (v vseh smislih), pol pa uletijo drugi s tako izjavo. Najboljš, da je vsak primoran v delo 12 ur na dan, preostanek dneva pa dobi nekaj malega hrane, toliko da bo drugi dan lahko delal... Razvrednotiti človeka na nivo stroja, zato da bodo drugi uživali? Sorry ne, sem raje klošar. Škoda da taki živite - oprane glave, nekako kot "islamski skrajneži"; trpi tu, ferderbaj se tu, da boš "tam" užival z devicami... Sej, kaj vam pravi katolo-kapitalizem? Trpi tu, da ti bo poplačano "tam".
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne jan 15, 2012 11:35 pm

Glede na to, da se Tiguan raje podi po njivah in za kravami, se je zgleda odločil, da bo raje trpel ''tam'', z devicami.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
no-body
Novinec

Napisal/-a no-body Ne jan 15, 2012 11:44 pm

tiguan je napisal/-a:Če misliš, da nas zares ropa se preseli drugam, mi bomo vedno neka mešanica med Evropo in Balkanom, plače Balkanske in Evropske cene :lol:

nekateri s 500 evri lahko jamrajo sploh če imajo šoloobveznega otroka,najemnino,itd...kdo pa tu govori o kakih sokecih pa žurih?ti si pač na kmetiji...pejt živet u stanovanje pa ko boš imel družino pa minimalni dohodek te bom prašu če ti je do jamranja ;)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne jan 15, 2012 11:59 pm

Zaradi takih butalcev, ki so pri nas v večini je situacija takšna, kot je! Ker so tiho in raje trpijo vsako sranje!

Pojma nimašo čem govoriš! Kakšni sokci pa kavice?? Ni problem v tem! Jaz sem trenutno kolikortoliko zadovoljen s svojo plačo ampak vprašanje koliko časa jo bom sloh še imel. Pa ni problem zdaj samo v plači ampak v vsem sistemu in nesposobnih voditeljih države, ki so jo že totalno zavozili, pokradli, zjebali in vseskupaj gre še bolj v drek! Ta država je zavožena na vseh področjih. Birokracija in davki so pa nekaj najhujšega, ki ne da ožemajo samo nas navadne državljane ampak s tem tudi zavirajo gospodarski razvoj.

Uporabniški avatar
egster
Novinec

Napisal/-a egster Po jan 16, 2012 12:14 am

cruiser1 Slika podpis
BMW 530d M E60
Audi A4 Cabrio 3.0 quattro

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po jan 16, 2012 12:16 am

Se strinjam s cruiserjem!

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po jan 16, 2012 12:57 am

Pol se ni treba pritoževat.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po jan 16, 2012 12:58 am

cruiser1 je napisal/-a:

Zaradi takih butalcev, ki so pri nas v večini je situacija takšna, kot je! Ker so tiho in raje trpijo vsako sranje!

Pojma nimašo čem govoriš! Kakšni sokci pa kavice?? Ni problem v tem! Jaz sem trenutno kolikortoliko zadovoljen s svojo plačo ampak vprašanje koliko časa jo bom sloh še imel. Pa ni problem zdaj samo v plači ampak v vsem sistemu in nesposobnih voditeljih države, ki so jo že totalno zavozili, pokradli, zjebali in vseskupaj gre še bolj v drek! Ta država je zavožena na vseh področjih. Birokracija in davki so pa nekaj najhujšega, ki ne da ožemajo samo nas navadne državljane ampak s tem tudi zavirajo gospodarski razvoj.

...men se zaenkrat ni treba česa bat...kmetija v vrednosti 900.000 evrov....je pa treba delat.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po jan 16, 2012 1:11 am

tiguan je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

...men se zaenkrat ni treba česa bat...kmetija v vrednosti 900.000 evrov....je pa treba delat.

O kako si naiven in butast pa še egoističen za nameček. Tebi se torej ni potrebno nič bati,ker imaš kmetijo za vse ostale te pa boli falus?
Kmetija vredna 900.000eur?? Zanimivo! Ko bo dacarjem zmanjkalo virov in bodo nam ostalim že vse pobrali se bodo tudi na to tvojo veliko kmetijo spravili.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Po jan 16, 2012 7:36 am

cruiser1 je napisal/-a:
tiguan je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

O kako si naiven in butast pa še egoističen za nameček. Tebi se torej ni potrebno nič bati,ker imaš kmetijo za vse ostale te pa boli falus?
Kmetija vredna 900.000eur?? Zanimivo! Ko bo dacarjem zmanjkalo virov in bodo nam ostalim že vse pobrali se bodo tudi na to tvojo veliko kmetijo spravili.

Pa si poskusil to kmetijo prodat? Poznam kar nekaj takih primerkov, ki imajo nepremičnine ocenjene tudi preko milijona - pač živim v takem kraju - pa niti slučajno ne morejo tega prodat, še za pol cene ne. Tako da ne bi jaz jemal to tako na easy. Edino, kar te rešuje je, da imaš njivo in si lahko priskrbiš hrano sam. Tista vrednost 900.000 EUR pa ni realna, sploh glede na situacijo na trgu.

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Po jan 16, 2012 7:52 am

@tiguan: verjemi mi tvoja kmetija je vredna ravno toliko kot je nekdo pripravljen dati za njo... verjamem da čutiš nek občutek varnosti, ker ti je GURS to številko sproduciral, ampak kdo bi pa dal toliko za njo je pa drugo vprašanje... sej veš... tržna vrednost je vrednost, ko se prodajalcu še zdi vredno prodati in kupcu še vredno kupiti ;)

Spoštovani uporabniki in bralci foruma... žal Vas moram, z vsem dolžnim spoštovanjem, razsvetliti, da so nam državo ukradil. Glavni krivci za to so politične interesne skupine, nekaj posameznikov in pa lobistične mreže.... To so vam v večini znani ljudje, nekaj pa jih deluje od zadaj (tako imenovani lobisti). Poglejte le kakšni zakoni se sprejemajo, vedno pisani na kožo neki interesni manjšini.... Največji šok pa sem doživel, ko je bivši direktor DURS-a povedal, da bo svoje premoženje (finančno) selili v davčno oazo (CIPER). HALO?! Kakšen vzor je to?

Sicer pa ne glejte grdo na državo, davki ki jih plačujemo naj bi bili za vse nas, zato da zdravstvo, šolstvo, policija, sodstvo itd funkcionirajo... vsaj tako v teoriji... pri nas se je vse skupaj izrodilo v to, da poskušajo ravno te posamezne interesne skupine razjebat še tisto kar je ostalo, v imenu lastnih požrešnih interesov (finančnih seveda).

Nisem levičar, nisem desničar, sem demokrat, človekoljub, ljubitelj poštenja in resnice. Žal je resnica taka, da bi, če bi si hoteli vrniti državo, bilo treba poseči po skrajnih ukrepih, ker trenutni ljudje, ki vodijo državo, sami od sebe ne bodo zapustili položaja.

Lp
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 16, 2012 8:08 am

Vau, ljudje so celo odprli oči, na žalost pa 10 let prepozno. To kar nekateri pišete sem jaz govoril že par let nazaj, sedaj se mi pa ne da več. Mi je pa všeč, da odpirate oči.
Zdej pa še ku*ac od vašega najboljšega politika potegnte iz svoje riti, da boste bolje vidl tudi za hrbet, kako vas "od zadaj" na vseh področjih in praktično vsi, ki vas lahko. Obljubljal so nam novo Švico ali pa novo Malto, pa smo samo na švic in na malt pa še to brez plačila.

Tudi za volitve velja tole:
Volil bi, če bi imel izbiro, izbire pa na žalost ni, lopovov pa ne bom podpiral. (pa ne da ne hodim na volitve - grem ampak oddam neveljavno glasovnico, tako da moj glas šteje, dobi ga pa nobeden).
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Po jan 16, 2012 8:37 am

vau, kaj sem na ladji "šerlokov holmsov"?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 16, 2012 8:45 am

ninjeti je napisal/-a:vau, kaj sem na ladji "šerlokov holmsov"?

Ja, šele sedaj opažajo tisto, česar še leto nazaj niso verjeli. Sicer pa bolje pozno, kot nikoli.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po jan 16, 2012 9:30 am

hehe kje so bili sedaj nekateri, jaz sem mal hecam, tolažim, svoje zafrustrirane besede pa imejte v svojih glavah.
Član od leta 2004
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov