a33 je napisal/-a:Opažate sledeče : ?
Država in občine izdaja namišljene odločbe, neralne odgovore, astronomsko visoke takse na vsako malenkost
Država nas ropa. Sramotno je da je v javni upravi vojska birkoratov ki nič pametnehga ne delajo, niso se zreducirali glede na krizo in so samo lačni denarja in to na vsak način. Tako početje vodi v propard. uprimo se.
tiguan je napisal/-a:Če misliš, da nas zares ropa se preseli drugam, mi bomo vedno neka mešanica med Evropo in Balkanom, plače Balkanske in Evropske cene![]()
Me sploh čudi, da nekateri tolk stokate, kok mal zaslužte, manj hodte na kavice, pa sokce, pa žure, pa v trgovince pa bo tud več denarja ostal.
tiguan je napisal/-a:Če misliš, da nas zares ropa se preseli drugam, mi bomo vedno neka mešanica med Evropo in Balkanom, plače Balkanske in Evropske cene![]()
Me sploh čudi, da nekateri tolk stokate, kok mal zaslužte, manj hodte na kavice, pa sokce, pa žure, pa v trgovince pa bo tud več denarja ostal.
cruiser1 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Če misliš, da nas zares ropa se preseli drugam, mi bomo vedno neka mešanica med Evropo in Balkanom, plače Balkanske in Evropske cene![]()
Zaradi takih butalcev, ki so pri nas v večini je situacija takšna, kot je! Ker so tiho in raje trpijo vsako sranje!
Pojma nimašo čem govoriš! Kakšni sokci pa kavice?? Ni problem v tem! Jaz sem trenutno kolikortoliko zadovoljen s svojo plačo ampak vprašanje koliko časa jo bom sloh še imel. Pa ni problem zdaj samo v plači ampak v vsem sistemu in nesposobnih voditeljih države, ki so jo že totalno zavozili, pokradli, zjebali in vseskupaj gre še bolj v drek! Ta država je zavožena na vseh področjih. Birokracija in davki so pa nekaj najhujšega, ki ne da ožemajo samo nas navadne državljane ampak s tem tudi zavirajo gospodarski razvoj.
tiguan je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Če misliš, da nas zares ropa se preseli drugam, mi bomo vedno neka mešanica med Evropo in Balkanom, plače Balkanske in Evropske cene![]()
Zaradi takih butalcev, ki so pri nas v večini je situacija takšna, kot je! Ker so tiho in raje trpijo vsako sranje!
Pojma nimašo čem govoriš! Kakšni sokci pa kavice?? Ni problem v tem! Jaz sem trenutno kolikortoliko zadovoljen s svojo plačo ampak vprašanje koliko časa jo bom sloh še imel. Pa ni problem zdaj samo v plači ampak v vsem sistemu in nesposobnih voditeljih države, ki so jo že totalno zavozili, pokradli, zjebali in vseskupaj gre še bolj v drek! Ta država je zavožena na vseh področjih. Birokracija in davki so pa nekaj najhujšega, ki ne da ožemajo samo nas navadne državljane ampak s tem tudi zavirajo gospodarski razvoj.
...men se zaenkrat ni treba česa bat...kmetija v vrednosti 900.000 evrov....je pa treba delat.
cruiser1 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Če misliš, da nas zares ropa se preseli drugam, mi bomo vedno neka mešanica med Evropo in Balkanom, plače Balkanske in Evropske cene![]()
...men se zaenkrat ni treba česa bat...kmetija v vrednosti 900.000 evrov....je pa treba delat.
O kako si naiven in butast pa še egoističen za nameček. Tebi se torej ni potrebno nič bati,ker imaš kmetijo za vse ostale te pa boli falus?
Kmetija vredna 900.000eur?? Zanimivo! Ko bo dacarjem zmanjkalo virov in bodo nam ostalim že vse pobrali se bodo tudi na to tvojo veliko kmetijo spravili.
ninjeti je napisal/-a:vau, kaj sem na ladji "šerlokov holmsov"?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov