Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

GranDuke_JK
Novinec

Zobar

Napisal/-a GranDuke_JK To jan 24, 2012 5:32 pm

Par dni nazaj sem v nekaj vgriznil in mi je šla zgoraj plomba in spodaj kos zoba. Sedaj me nekaj začenja bolet oziroma otekati :huh:

Par let nazaj sem bil nazadnje pri zobarici (še kot študentv Lj) a sem izgubil njen kartonček in sem pozabil njeno ime.
A lahko v lokalni ambulanti (nisem več v Lj) na kartico pogledajo katera zobozdravnica to je, ali kako naj izvem??? Sem bil že danes popoldne, pa je bil samo začuden odziv na mojo prošnjo :(

A k tej zobarici sploh lahko še grem ker nisem več študent (plačujem obvezno in dopolnilno zavarovanje)?

A ima kdo kakšen nasvet kako sploh do zobarja? Izberem zobarja in mi popravijo ta dva zoba. Lokalci so vsi nedostopni, bi hodil kam v Ljubljano samo ne vem a naj sedaj hodim prosjačiti od vrat do vrat al kaj?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Zobar

Napisal/-a lisko To jan 24, 2012 5:51 pm

Urgentno ( če te boli) te sprejme vsak zobar (ali pa dežurni). Potem pa si moraš najd svojega. Zdaj kako točno poteka tudi sam ne vem.... pri meni in moji je bilo tako , da me je bolel in sem šel do enega....ko me je "rešil" sem ga lepo vprašal če še sprejema pacijente in me je sprejel.....Pri moji je bilo enako....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

GranDuke_JK
Novinec

Napisal/-a GranDuke_JK To jan 24, 2012 6:46 pm

Koliko pa je stalo to? Od znancev nisem dobil informacij, da bi jih kdaj zastonj vzeli preko vrste.

slodreamer
Nov uporabnik

Napisal/-a slodreamer To jan 24, 2012 7:33 pm

Vsak dan je eden izmed zobozdravnikov dežurni, verjetno informacijo o tem kdo je to dobite v zdravstvenem domu ali v bolnici, in ta vam nujna dela opravi takoj in brez potrebnega plačila
potem pa morate poiskati svojega osebnega zobozdravnika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jan 24, 2012 9:50 pm

slodreamer je napisal/-a:Vsak dan je eden izmed zobozdravnikov dežurni, verjetno informacijo o tem kdo je to dobite v zdravstvenem domu ali v bolnici, in ta vam nujna dela opravi takoj in brez potrebnega plačila
potem pa morate poiskati svojega osebnega zobozdravnika

Tako je.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov