adis je napisal/-a:jaz sem dobil vhodna vrata ( za stanovanje) za cca. 500 eur z montažo ( preko poznanstev), 11 točkovno zaklepanje - protivlomna.
in menim da so enaka tistim, ki so od vovkota ali pa od val-a.
lancia hf je napisal/-a:Brez veze dajati protivlomna vrata, ker sedaj zgleda je moderno hoditi skozi okno, ker ga je najenostavnejše in brez hrupa odpret pa k sreči ti še "škode" na oknu ne naredijo, Enako so prišli za silvestra k starem atu v hišo, in k sreči ni nič našel kar je iskal.
domzikales je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Brez veze dajati protivlomna vrata, ker sedaj zgleda je moderno hoditi skozi okno, ker ga je najenostavnejše in brez hrupa odpret pa k sreči ti še "škode" na oknu ne naredijo, Enako so prišli za silvestra k starem atu v hišo, in k sreči ni nič našel kar je iskal.
Moram rečt, da je to po eni strani res, samo za mene osebno, ko živim v bloku, je pomembna vsaka malenkost. V vrata bi enkrat brcnil pa bi z podboji vred padla v predsoboZakaj pa nebi potem če se že menjava enkrat, pa dal protivlomna pa imel mir.
gecco je napisal/-a:Mi lahko kdo priporoči, kam naj grem gledat vhodna vrata...dejansko ne vhodna, ker bi samo ločevala zgornji štuk od spodnjega. Želim pa da so kvalitetna in predvsem, da imajo ZELO dobro zvočno izolacijo!
gecco je napisal/-a:Mi lahko kdo priporoči, kam naj grem gledat vhodna vrata...dejansko ne vhodna, ker bi samo ločevala zgornji štuk od spodnjega. Želim pa da so kvalitetna in predvsem, da imajo ZELO dobro zvočno izolacijo!
sašo5 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Mi lahko kdo priporoči, kam naj grem gledat vhodna vrata...dejansko ne vhodna, ker bi samo ločevala zgornji štuk od spodnjega. Želim pa da so kvalitetna in predvsem, da imajo ZELO dobro zvočno izolacijo!
osebno imam vse od http://www.termoglas.si/ - zadovoljen, po desetletju nobena stvar ne kaže niti najmanjše obrabe...
ban je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Mi lahko kdo priporoči, kam naj grem gledat vhodna vrata...dejansko ne vhodna, ker bi samo ločevala zgornji štuk od spodnjega. Želim pa da so kvalitetna in predvsem, da imajo ZELO dobro zvočno izolacijo!
Podobna situacija je bla pr nam v bajti, kaj dati med zgornjim mansardnim stanovanjem in notranjim stopniščem. Pa smo kupili ena vrata od jelovice 200x85 z sredico iz polne iverne plošče, ki so tudi toplotno in zvočno boljša kot navadna (to se pozna tudi po teži samih vrat). Cena skupaj z podbojem je bila 240€, vgradili pa smo jih sami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov