Jaz resno razmišljam o tem..pa čeprav berem same dobre kritike imam še vedno pomisleke.
Poseg v Zagrebu stane 1600€.
Fajn bi blo da mi kdo iz prve roke pove kako pa kaj..

Spasky je napisal/-a:odvisno kakšno imaš dioptrijo in cilindre.
Dva moja sodelavca sta bila na operaciji, prvi je nekaj tednov videl brez očal potem se mu je poslabšal vid in jih zopet nosi (ampak ne več tako veliko dioptrijo).
Drugemu so samo zmanjšali dioptrijo. Osebno ne poznam nobenega, ki ne bi začel čez čas ponovno nositi očala.
VWBora je napisal/-a:Nebi rad zgubljal besed, http://www.svjetlost.hr/ .. zmeni se pri njih. Glede posega, 1600€, to si že imel pregled in so ti postavili "diagnozo" kaj točno je narobe? So te dali čez preiskave, da veš da je taka končna cena? Jaz sem nad njihovim odnosom, nivojem "uslug" in vsega skupaj prezadovoljen. Od operacije naprej hodim h njim na redne preglede vsako leto, je za plačat ampak se splača. Ne zgubljaš živcev in volje v naših klinikah. Dogovoriš se točno za termin kateri tebi ugaja + vsakič se lahko še sprehodiš malo po Zagrebu in iz tega narediš v bistvu en majhen "trip". LPSpasky je napisal/-a:odvisno kakšno imaš dioptrijo in cilindre.
Dva moja sodelavca sta bila na operaciji, prvi je nekaj tednov videl brez očal potem se mu je poslabšal vid in jih zopet nosi (ampak ne več tako veliko dioptrijo).
Drugemu so samo zmanjšali dioptrijo. Osebno ne poznam nobenega, ki ne bi začel čez čas ponovno nositi očala.
Tam kjer sem jaz delal poseg, so mi rekli če se dioptrija pojavi po njihovi operaciji še enkrat, jo odpravijo v "garanciji" torej ne plačaš ponovnega posega. 2 leti sta od moje operacije, dioptrija pa še vedno 0. LP
ps; če rabiš več podrobnosti, me vprašaj na zasebnih za številko pa ti tam povem vse.
mikimis je napisal/-a:opravil lasersko korekcijo pri moreli leta 2007. zaradi visokih cilindrov sem bil na meji za primernega kandidata, sem pokazal denar, pa so me v roku 5 dni opreirali. po 5 letih vidim še vedno kot sokol.
zany je napisal/-a:mikimis je napisal/-a:opravil lasersko korekcijo pri moreli leta 2007. zaradi visokih cilindrov sem bil na meji za primernega kandidata, sem pokazal denar, pa so me v roku 5 dni opreirali. po 5 letih vidim še vedno kot sokol.
Koliko pa si imel dioptrijo? Pa cena me zanima, če ni skrivnost seveda
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov