javornic je napisal/-a:Kolikor vem je za mopede do 50ccm pravilo, da morajo voziti čist ob strani pasu, da ne ovirajo ostalih udeležencev v prometu. Prosim, naj me kdo popravi, če razmišljam narobe.
peroRS je napisal/-a:Pejte naredit izpit za A (neomejeno) pa se vozite 200 zarad mene.
Sem pa odločno proti temu, da vsak ata z B kategorijo vozi motor, čeprav za to ni sposoben.
Bucko99 je napisal/-a:Tale 45 km/h je še iz časov fičkov, bolhc....
EX-B je napisal/-a:Doco: nisem se slisal za nobeno evropsko drzavo, ki ti z izpitom B dovoljuje voznjo A1 motorja (nastej in napisi vire),
javornic je napisal/-a:Kolikor vem je za mopede do 50ccm pravilo, da morajo voziti čist ob strani pasu, da ne ovirajo ostalih udeležencev v prometu. Prosim, naj me kdo popravi, če razmišljam narobe.
V večini EU je za izkušenega voznika z B kategorijo (ne govorim o najstnikih in šoferjih začetnikoh!) dovoljena uporaba mopedov do 125ccm, ki se normalno vklopijo v promet in potujejo s kolono avtomobilov, saj lahko dosežejo hitrosti tja do 90km/h, s tem pa ne ovirajo prometa in ne ogrožajo sebe in drugih.
106 je napisal/-a:V večini EU je za izkušenega voznika z B kategorijo (ne govorim o najstnikih in šoferjih začetnikoh!) dovoljena uporaba mopedov do 125ccm, ki se normalno vklopijo v promet in potujejo s kolono avtomobilov, saj lahko dosežejo hitrosti tja do 90km/h, s tem pa ne ovirajo prometa in ne ogrožajo sebe in drugih.
Ja pa kaj bi ti rad izpit mel đabe z B do 125ccm al te samo motijo tisti kateri vozijo 50 tam kjer je 50
NejcZ je napisal/-a:Naredite izpit za motorj, vsi smo ga morali.
Nikamor nemoremo dat đabe izpita nekomu ki pač naredi izpit za avto, če bi bilo po mojem bi še skuterje skinil strram ker to nima nobene veze z vožnjo avtomobila! Bolj kot skuteristi 8tako ali tako redkokateri vozi 45) so moteči biciklisti, vozijo še počasneje, pa trikrat več sranja delajo in gužve ker zdej je že vsak profesionalec ko si kupi bicikl pa dres v Hervisu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov