Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Rabljene karte za kino - ima kdo?

Napisal/-a DePalmo Ne jun 10, 2012 10:03 pm

Ker se moja punca čez leto ni preveč sekirala kako bi nabrala ure za "zbirnik prostoizbirnih interesnih dejavnosti", ji sedaj grozi da nebo izdelala letnika in ker imava zelo malo časa, me zanima če je med vami kdo ki ima kake že ponucane karte od kina in bi jih odstopil.

Sicer se trudi da bo zadevo rešila še kako drugače, a če jo ima kdo, jo bova zelo vesela.

In ne rabim pridig v smislu "zakaj se ni za to brigala že prej", sem ji že naložil svoje :) Ampak problem je pa še vedno tu...

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Re: Rabljene karte za kino - ima kdo?

Napisal/-a mire Ne jun 10, 2012 10:07 pm

Kaj pa karte gledalisca,tekem,sejmov... ?
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Napisal/-a DePalmo Ne jun 10, 2012 10:19 pm

Gledališče ja, kakih tekem (ala. nogomet, hokej) pa nevem če, bi moral vprašat.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne jun 10, 2012 11:19 pm

Če neboš našel dovolj kart, kupi eno buteljko in pojdita v gasilski dom pa naj ji napišejo da je pač bla pri prostovoljnih gasilcih toliko in toliko ur in čao. Tak smo mi delali :D

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Po jun 11, 2012 12:02 am

Iz kje pa je? mogoč bi lahk ji zrihal pri kolegih gasilcih v okolici lj.

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Napisal/-a DePalmo Po jun 11, 2012 4:55 am

Tole z gasilci je dobra ideja, a pravi da bi to uporabila kot zadnjo možnost ker vsi vejo da ona nebi lih bla pri gasilcih. Pa sem ji rekel da je to najbolje in ima takoj rečeno sam, sj vemo kake so babe :)
Tak da blazkom, hvala za ponudbo in če bova rabila, te kontaktiram, pa se bomo kaj zmenili.

Za karte pa pravi da je vseeno, sam da so. Torej lahko iz sejmov, gledališč, prireditev, ...

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Po jun 11, 2012 6:38 am

DePalmo je napisal/-a:Ker se moja punca čez leto ni preveč sekirala kako bi nabrala ure za "zbirnik prostoizbirnih interesnih dejavnosti", ji sedaj grozi da nebo izdelala letnika in ker imava zelo malo časa, me zanima če je med vami kdo ki ima kake že ponucane karte od kina in bi jih odstopil.

Sicer se trudi da bo zadevo rešila še kako drugače, a če jo ima kdo, jo bova zelo vesela.

In ne rabim pridig v smislu "zakaj se ni za to brigala že prej", sem ji že naložil svoje :) Ampak problem je pa še vedno tu...

Naj v šoli pove, da je šola šola, prosti čas pa ona lahko koristi kakor ji paše. Če pa se ji mislijo vtikovat v zasebnost in njen prosti čas, pa jo naj na uro plačajo.

Uporabniški avatar
Volvej
Novinec

Napisal/-a Volvej Po jun 11, 2012 4:09 pm

Premalokrat jo pelaš v kino :D . Škoda da nisi prej povedal, mi gremo s kolegi skoro vsaki tedn v kino, pa na razne prireditve, samo vse sproti vstran vržem.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po jun 11, 2012 4:48 pm

ninjeti je napisal/-a:
DePalmo je napisal/-a:Ker se moja punca čez leto ni preveč sekirala kako bi nabrala ure za "zbirnik prostoizbirnih interesnih dejavnosti", ji sedaj grozi da nebo izdelala letnika in ker imava zelo malo časa, me zanima če je med vami kdo ki ima kake že ponucane karte od kina in bi jih odstopil.

Naj v šoli pove, da je šola šola, prosti čas pa ona lahko koristi kakor ji paše. Če pa se ji mislijo vtikovat v zasebnost in njen prosti čas, pa jo naj na uro plačajo.

to je tako kot, da bi ti rekel svojemu šefu, da si naj zmanjša plačo, ker itak nič ne dela. TO JE NEMOGOČE!

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Napisal/-a DePalmo Po jun 11, 2012 8:27 pm

Jah, tut men je žal da mi ni tega prej povedala, bi se dalo še kaj ukrepat, tak pa... vse zadnji trenutek. No sj, ne morem bit ravno jezen na njo, ker sem bil jaz isti :D

W3s7_S1D3
Novinec

Napisal/-a W3s7_S1D3 Po jun 11, 2012 9:13 pm

če štejejo probaj dobit smučarske karte, čeprav zadnje čase bolj težko, ker so vse na magnetni zapis in vračljive (vsaj za Italjo to velja)

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Po jun 11, 2012 10:23 pm

A da bi ti pa klub izdal potrdilo, da je sodelovala pri "vsatavi kaj potrebuješ", ne bi šlo? Saj je govora o obveznih izbirnih vsebinah na SŠ?

PS: sprašujem zato, ker pač lahko podpišem in poštempljam list, ki ga dobi na SŠ.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov