Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
scorpion 007
Uporabnik še ni polnoleten

Kraj: Trbovlje, SLO

Skrivanje IP naslova

Napisal/-a scorpion 007 Ne jul 01, 2012 12:20 pm

lep pozdrav! Rabim nasvet, ke igram travian, in če ga kdo igra, ve, da imaš lahko na enem serverju samo 1 račun. Jaz bi rabil dodaten račun, ampak rabim skrit, oz. zamenjan IP-naslov. kakšni predlogi s čim bi to storil? Poskusil sem z www.vectroproxy.com, ampak ne deluje. :x Hvala za nasvete!

LP, scorpion 007!
KeN3k1 :)

Uporabniški avatar
DIZL_
Novinec

Re: Skrivanje IP naslova

Napisal/-a DIZL_ Ne jul 01, 2012 1:02 pm

IP lahko spremeniš tako, da greš v START, CMD, noter napišeš najprej ipconfig, pritisneš enter nato napišeš iprelease, pritisneš enter in nato še iprenew in maš :)
Slika
VOLKSWAGEN - Liebe auf den ersten Blick

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Ne jul 01, 2012 1:54 pm

scorpion 007 je napisal/-a:lep pozdrav! Rabim nasvet, ke igram travian, in če ga kdo igra, ve, da imaš lahko na enem serverju samo 1 račun. Jaz bi rabil dodaten račun, ampak rabim skrit, oz. zamenjan IP-naslov. kakšni predlogi s čim bi to storil? Poskusil sem z http://www.vectroproxy.com, ampak ne deluje. :x Hvala za nasvete!

LP, scorpion 007!

Server ni blokiran na samo en IP naslov, torej si lahko v primeru, da želi Travian igrati še tvoja mama, brez problema naredi svoj račun, le pošiljati ti ne sme surovin, oziroma si jih lahko "pošteno" izmenjujeta. Če si želiš narediti še en račun samo zato, da si boš od tam pošiljal surovine, te bodo dobili, neglede na to kakšen IP je.

Drugače pa TOR - https://www.torproject.org/

DIZL_ je napisal/-a:IP lahko spremeniš tako, da greš v START, CMD, noter napišeš najprej ipconfig, pritisneš enter nato napišeš iprelease, pritisneš enter in nato še iprenew in maš :)

Slika

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Ne jul 01, 2012 1:56 pm

Google TOR

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Ne jul 01, 2012 2:08 pm

DIZL_ je napisal/-a:IP lahko spremeniš tako, da greš v START, CMD, noter napišeš najprej ipconfig, pritisneš enter nato napišeš iprelease, pritisneš enter in nato še iprenew in maš :)

:DDD :lol: :lol:
No escape from the mass mind rape...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov